Amit a tudatosságommal tettem, az valami rendkívüli és valami aminek a döntésemhez van köze. Egy különleges küldetéshez. Szóval én a Galaktikus Szövetséget támogatom. Sok lélek van, akik a saját útjukon munkálkodnak. Gondolkozz átfogóan, körkörösen, globálisan, kozmikusan. Más szinteken mint a Föld, minden lehetséges. ~ Alaje plejádi tanításai: Kérdések-Válaszok - Alaje

Alaje plejádi tanításai: Kérdések-Válaszok - Alaje
Kérdés:
Alaje, van neve annak a szakrális geometriai szimbólumnak ami a videóid elején tűnik fel? Helyes az, ha azt teszem fel, hogy ez spirál alapú?
Válasz:
Sri Yantra.

Kérdés: Van egy kérdésem: el tudnád mondani a nevét a filmnek, ami feltűnik 5'20"-nél a 8. videódon? Nagyon pozitívnak tűnik. Fény és szeretet az egész bolygónak.
Válasz:
"A mennyei prófécia" /Ezt a filmet itt megnézheted: http://www.fenyorveny.hu/2013/06/a-mennyei-profecia-teljes-film.html /

Kérdés: Meg tudnád mondani, hogy hol találhatom meg a zenét, amit a 6. videódban használsz? Olyan jól érzem magam, amikor hallgatom. Nagyon köszönöm a tanításaidat, nemrégiben abbahagytam a dohányzást, átváltoztatom a legtöbb negatív gondolatomat pozitívvá és próbálok meditálni, de azt hiszem többet kell gyakorolnom.
Válasz:
Ez a zene Dane Spotts "Eternity" című albuma.
Nagyon jó, hogy abbahagytad a dohányzást. Most ki kell tisztítanod gyógyfüvekkel a testedet a mérgektől, amik a testedben maradtak. Aztán képes leszel érezni és fogadni a fényt, tisztán és erőteljesen.

Kérdés: Vannak már terveid a jövőre nézve (fénymunka)?
Válasz:
Igen, vannak terveim és csoportos meditációim, de nem fogom kihírdetni az interneten. Még túl sok gonosz ember van.

Kérdés: Hiányzott valaha az otthonod?
Válasz:
Mióta csak a a Földre jöttem.

Kérdés: Csináltam pár tanulmányt és kutatást a többség érdekében. Rá tudnál kérlek vezetni a finomenergiák igazolt információinak az irányába? Amikor a Google-al kerestem erre, nem találtam túl sokat. Merre menjek innen?
Válasz:
Meditáció.

Kérdés: Az új 12. videó elején fényhajók látszódnak és egy űrállomás a Föld fölött. Ez az űrállomás gabonakör alakú, amit néhány héttel ezelőtt készítettek, azt hiszem Németországban. Ez véletlen vagy ez az űrállomás ott valódi?
Válasz:
Ez az űrállomás valóban ott van. A kép egy ábrázolás róla.

Kérdés: Alaje, az normális, hogy álmosnak érzem magamat, amikor hallgatom a videóidat és meditálok?
Válasz:
Igen, ez történik akkor, amikor nem vagy eléggé készen a magasabb rezgésekre. De ha folytatod a meditálást és emelkedik a saját rezgésszinted, soha többet nem leszel álmos.

Kérdés: Üdvözöllek Alaje, szeretnék elmondani neked néhány véletlent, ami hazafelé történt. A járatunkat nem törölték, mint másokét akkor, de történt valami elképesztő dolog. Lekéstük a gépünket. A reptér dolgozói azt mondták nekünk, hogy a gép most száll fel. Elkezdtek beszélni a rádión a gép személyzetével és pár perc múlva a gép visszafordult, behúzták a beállóhelyre. Kinyitották a fedélzeti nyílást, csak kettőnknek. Azt mondták, hogy szerencsések vagyunk, ez egyszer történik meg egymillióból, a gép soha nem fordul vissza. 100 utas várt ránk. Két légiutas kísérő és a fő légiutas kísérő üdvözölt minket a fedélzeten. A tény ellenére, hogy lekéstük a gépet hazafelé, 15 perccel korábban érkeztünk meg.
Válasz:
Milyen csodálatos tapasztalat. Most már látod, hogy amikor jó karmád van, mivel résztvettél velem a hegyen a Föld megtisztításában, a tapasztalat segít neked.
A legtöbb Földi ember panaszkodik a Földi élet nehézségére a Földön. A fénymunkámmal, találkozókkal, meditációkkal, próbálom jobb hellyé tenni ezt a bolygót az életre. De még sok gonosz ember van, akik támadnak az erőfeszítéseimért. Még azok az emberek is, akik spirituálisnak mondják magukat. Tehát, lehet, hogy ez lesz az utolsó nyilvános meditáció, amit csinálni fogok. Ahogy a videóimban is mondom, a fénnyel telített földönkívüliek szeretnének szerető emberekkel találkozni és nem utálkozó emberekkel. Ez az amiért, nincs tömeges kapcsolatfelvétel a fénnyel telített emberekkel más bolygókról.

Kérdés: Alaje, mi történt Wisconsinban és mi a helyzet a vulkánnal, amikor te és a csoportod csináltátok a fénymunkát az Olümposz hegyen?
Válasz:
A vulkánkitörés és a fénygömb az amerikai Wisconsin fölött, a lét egy közvetlen válasza volt az Olümposz hegyi fénymunkánknak. A rossz energiák megtisztításának a Földön.

Kérdés: A meditációidban nincs kapcsolat a Földdel. Baj, hogyha én úgy csinálom?
Válasz:
Minden meditációm a Föld átalakításáról szól és természetesen van kapcsolat a Földdel.

Kérdés: Hogyan döntötted el, mit teszel a videóidba?
Válasz:
Amikor megfelelő az idő, megkapom a a helyes információt a "Felsőbb-Én"emtől.

Kérdés: Hallottam az Adonai szót néhány videód végén. Adon és Adonai - Héber megnevezése Istennek, a Mesternek, az Úrnak?
Válasz:
Nem, Adonai csak egy köszöntés.

Kérdés: Mit gondolsz arról, hogy elgyere néha Belintash-ba. Ez egy falu Bulgáriában és azt mondják, nagyszerű és erőteljes energiái vannak.
Válasz:
Nos, ha valahová el kell mennem, a lét el fogja küldeni az időpontot, a pénzt és a megfelelő helyzeteket és embereket.

Kérdés: Van egy kérdésem, nevezetesen az, hogy az egyik videódban, azt mondod, hogy a tudatosságod a jövőben és a jelenünkben is ott van. De egy dolgot nem értek, miért pont a jövőből jön a Galaktikus Szövetség, hogy segítsen nekünk, miért nem a mi időnkből jön?
Válasz:
Amit a tudatosságommal tettem, az valami rendkívüli és valami aminek a döntésemhez van köze. Egy különleges küldetéshez. Szóval én a Galaktikus Szövetséget támogatom. Sok lélek van, akik a saját útjukon munkálkodnak. Gondolkozz átfogóan, körkörösen, globálisan, kozmikusan. Más szinteken mint a Föld, minden lehetséges.

Kérdés: A videóidban azt állítod, hogy elválasztottad a tudatosságodat a fényhajódra és a fizikai testedre. Belemerültem az asztrálutazásba és beszéltek a tudatosság megosztásáról egyetlen helyre, stb. Ez az amit alapvetően tettél?
Válasz:

Hello, az esetem egy kicsit más. Én azelőtt tettem, hogy leszülettem, mint egy különleges küldetés. Nem sokan csinálják ezt.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!alaje.hu
Share To:

Post A Comment: