A "NASA" nagy bejelentése a Cabal nagy átverése volt
Talán mint Ti is láttátok, az egész média a http://www.rememberthe13th.com/ oldalról és a NASA nagy bejelentésétől volt hangos. A magyar hírportálok, mint pl. az origo is megírta. /Ha érdekel mi volt a nagy bejelentés átverése, akkor kattints IDE/
Én épp ezért nem tettem ki a hírt annak ellenére, hogy nagy beharangozása volt... 
Mivel tudtam, hogy ez egy jó átverésre való időpont volt... Miért? Mert a legtöbb ember nem gondol bele,hogy a NASA nem fog külön oldalt csinálni semmilyen bejelentés miatt, külön domain névvel. Amúgy is saját domain neve van, és azon belül tudnának egy külön oldalt csinálni xy.nasa.gov címen a saját rendszerükön/tárhelyükön belül. 
Más részről meg a NASA hivatalos oldalát az amerikai csőd miatt leállították már aznap,mikor megtörtént a részleges csőd bejelentése. Így evidens, hogy nem fog semmit sem bejelenteni addig, amíg nem működik a hivatalos oldal.
Látjátok? Ez a Cabal hatalma és a médiáé... hogy olyat is eltudnak még hitetni az emberekkel,ami kész átverés. Csak is a nézettség, a rezgésszint csökkentés, és az agykontroll miatt. Hogy bebizonyítsák (talán maguknak), hogy még van hatalmuk az emberek felett. Tudják őket még irányítani valamilyen szinten. Ebből is látszik,hogy még nagyon sok az alvó lélek, akiknek fel kell nyitni a szemét. Bizony ez elég nehéz ebben a 3D-s világban, ezért is kell arra törekedni,hogy ne a médiára, hanem saját magunk belső hangjára hallgassunk.
A saját belső hangotok irányítson titeket bármit is tesztek, mondtok. Ez a kulcs ehhez az élethez. Ne más mondja meg, ne a média irányítsa, hogy hogy gondolkozzatok, mire gondoljatok. Ne éljetek ennek börtönében. Tekintsetek a világra, és annak megannyi csodájára, amit a Teremtő Atyától kaptatok ajándékba. Annyi csodálatos dolog van, és a felét sem értékelitek, mert elrohantok mellettük. Kérlek titeket értékeljétek saját életetek, a környezetetek, a sok apró kincset, ami körülvesz Titeket...
Írta: SandalPhon
www.fenyorveny.hu
Share To:

Post A Comment: