Sandalphon arkangyal üzenetei: Védekezés / Szeressétek egymást (2013.szept.17.)Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Hírekkel érkeztem, bár nem a legjobbak, de kötelességemnek érzem átadni őket a Ti védelmetek érdekében. Egy új démon fajt azonosítottuk, aminek egyelőre a Mendiculus (magyarul "tapadós démon") nevet adták az égiek. Emberi alakot képesek ölteni, és a valósághű megtévesztés ("délibáb" effektus) tulajdonságával bírnak. Képesek Fényt szolgáló személyeket megtestesíteni (lemásolni), és befolyásolni az elmét és a gondolkodást, és érzelmileg is erősen hatnak az emberre és más lényekre (idegesség,feszültség minden ok nélkül). Ha nem veszi észre valaki elsőre a megtévesztést, akár a testét is megszállhatják, és rengeteg hamis információt küldhetnek a tudatának, amik által egy idő után megőrülhet.
Ezenkívül a másik hír, hogy 5 kaput áttörtek más világból való lények, akik között vannak pozitív és negatív fajok egyaránt. A pozitívak megszeretnék vizsgálni a Földet, és az embereket, és informálódni jönnek. Különleges tekintetükről és pozitív kisugárzásukról, kedvességükről lehet őket felismerni. De nem tudnak emberien viselkedni, hiszen nem a Földről származnak.
Az ártó fajokra a negatív viselkedés jellemző, negatív tekintet, modor és ruházat. Járásuk igen gyors. Ők az emberek testére kíváncsiak. Sok ember tűnt el eddig is, de mostanában még több lehet az eltűntek száma (általuk). Ha felismeritek őket rögtön védekezzetek a Fényetekkel, és Szeretetetekkel, valamint a nem rég közölt védelmi módokkal! ( http://www.fenyorveny.hu/2013/07/spiritualis-vedelem-sotet-entitasok.html )
A kapuk bezárásán jelenleg is dolgoznak az égiek.
Ezek az információk azért kerülnek közlésre általam,hogy időben tudjatok védekezni és felismerni őket. Nagyon Szeretünk benneteket, és fontos nekünk a védelmetek!
Erősítsétek a Fényetek, és a Hitetek amikor csak tudjátok.
Drága Fénymunkások! Kérlek benneteket, hogy erősítsétek egymást, és csoportjaitokat. Koncentráljátok az energiátokat EGY célra és ez: Az Esemény.
Engedjétek el az egótokat. Szeressétek egymást.
Fogadjátok el, hogy ez MOST csak egy fizikai test jelenleg. TI, és minden lény az Univerzumban Fényből van. A Fény által létezik. A Teremtő Atya csodálatos teremtményei vagytok. És azért kell ez a test, hogy megtapasztaljátok a fizikaiságot, és azzal együtt minden változást, és tanulási folyamatot. A Fény és a Szeretet a szívetekben van. A Szeretetet érezni kell. Meg kell tanulnotok feltétel nélkül elfogadni mindent és mindenkit (a hibáikkal együtt). Szeretettel fordulni mindenki felé. A szívetekből árasztani a Fényt minden /emberi/ lény felé. Mutassátok ki érzéseiteket őszintén az embereknek. A Szeretet nem ismer korlátokat. Az igazi szeretet feltétel nélküli. Az igazi Szeretet önzetlenül szolgálja a Fényt és az emberiséget. A legnagyobb gazdagság nem földi pénzben mérhető, hanem a Szeretet érzésével és átadásával. 
A Szeretetet csak önként lehet adni és kimutatni. A lelketek a Szeretet erejével fejlődhet csak tovább. Csak így juthattok el egy magasabb szintre. Csak így érhetitek el a magasabb dimenziókba való belépést. Az igazi Szeretet szabaddá tesz!
Marcus arkangyal múltheti üzenetét kívánom még megosztani veletek újra:
Drága szeretett Fények! Lelketekben,szívetekben már tapasztalhatjátok a változást. Tudjátok,hogy Atyánk a legjobbat szeretné mindenki számára. Ezért is kérünk titeket,hogy a változásra koncentráljátok erőtöket és energiátokat. Ti az Atya csodálatos teremtményei vagytok. Értékeljétek fizikai létetek, tapasztalataitokat, hiszen elsősorban ezért vagytok és léteztek ezen a gyönyörű bolygón. Terjesszétek ki határtalan szeretetetek a világra, mert a Szeretet fénye és ereje mindent legyőz. Végtelen Szeretetemmel szeretlek benneteket drága Fények. Marcus arkangyal.
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: