Sandalphon arkangyal üzenetei: Újabb győzelem / Miért várat magára az Esemény? (2013.szept.24.)Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Tegnap egy nagy harcra került sor az éjszaka folyamán a Fény és Sötétség erői között. Többen érezhettétek is ennek a hatásait. Feszültek, nyugtalanok lehettetek minden ok nélkül. A Sötétség erői a múltkori harc óta eléggé megerősödtek, de az éjjeli csata során számukat igencsak lecsökkentettük a Fény erejével, és elsöprő erővel nyertük meg a tegnapi harcot. Most egy kis ideig nyugalom lesz mind a két térfélen. A következő harcig...
Drága Fénymunkások! Nap mint nap látom, hogy próbáljátok megjósolni az Esemény idejét még mindig. Kérlek benneteket, hogy türelmesen várjatok. Egyetlen idő létezik és az a MOST (Ezt még sokan sajnos nem érthetitek, hisz 3D-s idő és óra szerint élitek mindennapjaitok, de ez is hamarosan meg fog változni).
Az Esemény nem csak a mi fenti angyali világunktól függ, hanem sok tényezőtől.
Nagyban függ az emberektől, az ébredésektől, az Ellenállási Mozgalom pozitív akcióitól, és még lehetne sorolni... Ez egy nagyon összetett helyzet.
Sok a még agykontroll alatt lévő ember a háttérhatalom által. Ezek száma az Ellenállás információi szerint több mint 100 000 ember. Drágáim, sokan kérdezitek egyfolytában, hogy miért nincs még itt az Esemény... Miért kell 100 000 ember miatt várni. Sajnos ti ezt a helyzetet nem látjátok át teljesen. Ez a 100 000 ember világszerte milliókat tudna megölni egyidőben, ha elindulna most az Esemény. Ez az Elit egyik tervének a része, amit Doom33 tervként ismer az Ellenállás. Az Esemény elindulásakor ezzel akadályoznák meg a tömeges letartóztatásokat, és káoszt teremtenének a világban. Teremtő Atyánk, a csillagtestvéreink és az Ellenállás sem szeretnék, ha ez megtörténne, ezért mindenképp minimálisra kell csökkenteni ennek lehetőségét, és felszabadítani az agykontroll alatt lévő személyeket.
Kedveseim, nem véletlenül vagytok itt és MOST ezen a gyönyörű bolygón, amit Gaiának hívnak. A Ti feladatotok (különösen a MAG népének!), hogy végre összefogjatok. EGYséget alkossatok. Ébresszétek a körülöttetek lévő még alvó lelkeket. 
Ti vagytok a Fény a sötétségben. Ti vagytok a változás...
Az Eseményt TI magatok fogjátok elhozni...
Megadatott nektek a teremtés képessége. Hát teremtsetek egy olyan világot, amiben élni szeretnétek.
Mindenki képes teremteni. Csak HIT kérdése. Nyíljatok meg az Atya, és az égiek szeretete felé. Érezzétek azt a szeretetet, amit nap, mint nap küldd/küldenek nektek, bárhol is vagytok. 
TI is érzitek,hogy már közel van az Esemény. A belsőtökre hallgassatok és a jelenre koncentráljatok. A feladatotokra, a küldetésetekre. Hallgassatok a szívetekre. Minden dobbanása napról - napra közelebb és közelebb visz titeket a kérdéseitek megválaszolásához...
És egy fontos dolgot sose felejtsetek el, bármi is történik veletek: Sose hagyjátok meginogni a hiteteket!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette": Bárány Tünde
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: