Sandalphon arkangyal üzenetei: Kapuk bezárása / EGYek vagytok (2013.szept.20.)
Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Előző üzenetemben említés tettem nektek az 5 kapu áttöréséről. Ezeket a tegnapi nap folyamán sikeresen bezárták az Égiek.
Tegnap éjszaka heves harcok dúltak a Fény és Sötétség erői között. Elég sokan megérezhettétek ennek hatásait. Sokan rosszabbul aludhattatok, rosszul érezhettétek magatokat vagy rémálmaitok lehettek...
Esetleg többen vörösnek láthattátok az eget - az intenzív (vörös) harci energiák miatt - vagy éjszaka a Holdat többféle színben játszani (pl.kék,sárga,vörös).
/Megjegyzés: Védelmet ne felejtsetek el húzni 12 óránként: http://www.fenyorveny.hu/2013/07/spiritualis-vedelem-sotet-entitasok.html  )
Drága Fénymunkások, hozzátok kívánok szólni. Egy párkapcsolat is akkor tökéletes,ha mindent megtudnak beszélni egymással a felek. Az élet pedig nem attól lesz tökéletes,hogy mindenki elbeszél egymás mellett, hanem attól, hogy ha EGYmás kezét fogva, EGYmással EGYütt élünk, és létezünk, és segítjük EGYmást. Feltétel nélküli Szeretettel és odaadással. Becsüljétek meg a fizikaiságot, de a szívetek legyen nyitott minden, és mindenki felé  A Teremtő Atya szeretetével a lelketekben össze kell fognotok és EGY célra összpontosítani és koncentrálni az erőtöket és az energiátokat.

Mindenkinek lehet véleménye, hiszen a szabad akarat joga megadatott Égen és Földön egyaránt. Tartsátok tiszteletben EGYmást. Engedjétek el a félelmeitek, engedjétek el a szívetekből az ellentéteket. TI mind a Teremtő Fényei vagytok. EGYek vagyok. EGY Fényből születtetek. Semmivel sem vagytok jobbak vagy különbek egymásnál. Lehet a másik embernek több mindene a fizikaiságban, de ha teljesen megszabadultok az anyagi világtól egyszer, és megtanuljátok az Univerzum alapjait és tanításait, akkor azt fogjátok észrevenni az Atya előtt, hogy TI is csak Fényből álltok...
Szeressétek EGYmást, és fogadjátok el EGYmást feltétel nélkül. A másik minden hibájával. Mivel ez a feltétel nélküli szeretet egyik alapja. Az Elfogadás. A másik iránti feltétel nélküli elfogadás és szeretet. 
A magasabb dimenziókba való belépéseteket csak ezzel alapozhatjátok meg, ha ezt megtanuljátok. Ez a legnehezebb feladat és próbatétel ebben a fizikai létben. 
Kérlek titeket, Szeretettel és Elfogadással forduljatok egymás felé, mert csak így léphettek feljebb a fejlődésetekben. Fogadjátok el, hogy ez MOST csak egy fizikai test jelenleg. TI, és minden lény az Univerzumban Fényből van. A Fény által létezik.
A Szeretetet csak önként lehet adni és kimutatni. A lelketek a Szeretet erejével fejlődhet csak tovább. Az igazi Szeretet szabaddá tesz!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink. 
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek! 
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: