Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben most egy nagyon durva dolgot kívánok közzé tenni, ami mostanság nagyon átfolyik, és átrágódik az agyamon, és az egész lényemen. Ez pedig nem más, mint az igazságok. Most csak hadd nevezzem ezeket a dolgokat igazságnak. Elsőre bonyolultnak tűnik, de amúgy egy kis elmélyedés után már egyszerűbb lesz. Kedves olvasó! Most ezen alaposan gondolkodj el. Most csak magamból indulok ki.
Azok az információk, adatok, időpontok, helyszínek, személyek, és még számtalan más, ami ehhez a tudáshalmazhoz kapcsolódik. Egyszerűen a számomra csak itt-ott felfogható. Ezzel nem azt kívánom kijelenteni, hogy én vagyok a legokosabb, vagy legnagyobb tudású a Földön, vagy az Univerzumban. Erről szó sincs.
Csak arról van szó, hogy az a tudás, amit nagyon sok helyről kaptam, és kapok mindig folyamatosan egyszerűen egy hatalmas halmazba rendeződött már nálam. Sokkal nehezebbé vált számomra a Földi lét. Egyszerűen nem tudok semmilyen rossz dolog mellett úgy elmenni, hogy az rendben volna. Hiszen nincs egyáltalán rendben. Hiába érzem a földönkívüliek, és a többi segítőm társaságát. Ez valahogy mégsem elégséges már a számomra. Mintha én itt mindent túlhaladtam volna, és egyszerűen elvágyódnék.
Érzek itt még nagyon sok dolgot, mait még van amikor magam sem értek. Hiába kapok róla egyértelmű információt. Van amikor nem értem, hogy mégis ezt most miért kapom meg, és nem tudok vele mit kezdeni. Kerek 2 éve vagyok jelen ebben a "dologban". Magam ezt csak "dolognak" nevezem, mert egyszerűen nem találok rá más ráillő szót. És ez a dolog nagyon sok pozitív kellemes dolgot adott. De úgy érzem, hogy bizonyos dolgok még mindig nem értek meg bennem. Ezek az érések csakis az Isteni útmutatás követése által válnak lehetségessé... Másképp pedig nem.
És itt is az Isteni útmutatást nem szabad egy apróbb dologra korlátozni, ami csak a belsőhangot takarhatja, hanem lehetséges, hogy másik entitások is besegítenek. A magam esetében ezt is tapasztalom, és ahogy most írom le ezt a bejegyzést érzem, hogy engem nagyon szeretnek a körülöttem lévő nem fizikai entitások. Ezek elsősorban földönkívüliek, akikre néha én is értetlenül nézek, hogy mégis velem bizonyos dolgokat miért tesznek. Mármint nem mondanak el bizonyos dolgokat, amik érintenek, de érzem is, hogy ezt a Teremtő utasítására nem mondhatják el, mert különben csak jobban összezavarnának engem. Egyszerűen annyi impulzus ér engem, hogy nem győzöm őket feldolgozni. Ezért kérlek kedves olvasó, hogy ezután az írás után a megértésed kérem.
Most egy időre befejezem a blog bejegyzések írását, mert úgy érzem egyfajta szellemi/lelki határhoz érkeztem, ahol az írás nem tudja betölteni azt az űrt, ami már nálam az elmúlt 2 évben bőszen kitárult. Tapasztalatokat, és élményeket kell gyűjtenem, és élni a mindennapi életem. Annak tudatában, hogy majd a feladataimra vissza kell térnem, de az is jókor fog jönni, mint itt minden a Földön. Egyszerűen tovább kell képeznem magam, mert úgy érzem, hogy hiába választékos a kommunikációm. Egyáltalán nem fognak érteni sokan, mert egyszerűen nem értenek még a választékos szavaim ellenére sem. Ezeket a gondolatokat is mivel még nem mondhatom el úgy senkinek anélkül, hogy hülyének nem nézne ezért átmenetileg az írásaim is szünetelnek.
Köszönöm minden kedves olvasómnak, hogy nyomon követték az írásaimat, a könyvemet, és a videóimat is. Egy rövid időre felfogok hagyni most ezzel a projekttel, és elkezdem másfelé is mondjuk úgy, hogy fejleszteni magamat. Hiszen ilyen az emberi lét. Nem lehet csak egy-két apró dolognál leragadni.
Köszönöm a figyelmet!
Írta: HUNFény
hunfeny.blogspot.hu/2013/09/rendkivuli-kozlemeny-igazsagok-vajon.html
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: