Paulo A. Fernandes találkozása Ashtarral
P. A. Fernandes mindösszesen csak 23 éves volt, amikor kapcsolatba lépett a földönkívüliekkel, akiktől számos mély filozófiai, tudományos és spirituális tartalmú üzeneteket fogadott. Ez a kapcsolat, a Kozmikus főparancsnokkal, Ashtarral, fizikai találkozások formájában kezdődött, akivel George Van Tassel, Carl Anderson és még sokan mások is kapcsolatban voltak.
Fernandes 1981-ben halt meg, 33 évesen. A kapcsolata a földönkívüliekkel pedig 1970-ben kezdődött. Fernandes egymagában meditált a városon kívül egy kis fennsíkon. Amikor ez a fiatal férfi, aki szívbetegségben szenvedett, éppen csak elkezdett összpontosítani, ami elég nehéz volt számára, észrevett egy fényes villanást az egyik dombon. A szíve hevesen kezdett el verni, és remegett az izgalomtól, mert megijedt. Aztán a szíve mélyén megszólalt egy hang: „Ne félj. Barátok vagyunk.” 
Örömkönnyek hulltak a szeméből és megkönnyebbülés áramlott át az arcán, és remegve megindult szaladni a domb felé. Amikor felért a dombra, egy hatalmas űrhajót pillantott meg, ami a föld felett lebegett. 
A hang ekkor azt mondta neki: „Ne gyere közelebb. Maradj ott, ahol vagy, mert különben a hajó mágneses mezejébe kerülsz.” 
A hajót egyfajta aura fény vette körül. Az űrhajó hatalmas volt, körülbelül három repülőgép nagyságú, és ovális alakú. Sehol sem látott rajta semmilyen összeillesztést. Olyan volt, mintha az egész hajó egyetlen darabból lenne. A levegőben kellemes illat volt érezhető. Az objektumból egy kékes fénysugár világított rá Paulóra, amitől ő teljesen megnyugodott. Aztán az űrhajóból kinyílt egy rámpaféle, amely néhány méterre állt meg Paulótól. A nyitott űrhajóból erős fény áradt ki.
A hajó ajtajában megjelent két férfi és megálltak a lépcső lejáratánál. Mindkét férfi magas és karcsú volt, hosszú szőke hajuk volt és egyfajta fluoreszkáló overállszerűbe voltak öltözve. 
Bár mindkét lény a bejárat két oldalánál állt, egyre fényesebb lett a hajó fénye, aztán megjelent egy harmadik ember is. Ő volt a parancsnok. Amint megjelent a hajó bejáratánál, a két „őr”, akik keresztbe tett kézzel álltak a bejárat mindkét oldalánál, meghajoltak. 
A parancsnok tartása fenséges volt, és minden egyes lépésekor a hosszú rámpán ezüst csillámok szóródtak szét. Rendkívülien szép férfias arca volt, a szeme csillogott, feje körül pedig egy kis fény ragyogott. A ruháján a mellkasánál hét csillag fénylett, és mindegyik más-más színben pompázott. Amikor elérte a rámpa szélét, a jobb kezét a homlokához, majd a mellkasa bal részéhez érintette. Paulo megigézve térdre rogyott.
„Ashtar vagyok”, mondta a parancsnok. „Üdvözöllek, csillaggyermek. Legyen a Teremtő békessége a szívedben és az igazság fénye ragyogja be a lelkedet!” 
Ezután átadta Paulonak a neki szánt üzenetét:
„Ébredj fel e tudatlan állapotból és lépj rá az igazság fényének útjára. Hallom a gondolataidat és látom a könnyeidet. 
Megáldalak téged én Ashtar, mint egykor áldott és dicsért Ozirisz. 
Töröld le a könnyeidet, gyermekem, és figyelj rám, mert fontos, hogy ne felejtsd el, amit mondok, mert kevés időnk van. Meg kell próbálnod leküzdened minden akadályt. Ezért legyél sziklaszilárd, mint a piramisok, és állhatatos, mint egy szfinx, s járd az utad a szeretet, a béke és az Isteni Fény nevében. 
Ne félj. Több férfival és nővel is találkoztunk már, akik meghallották hangunkat. Nehéz feladatok elébe nézel, melyeket a szívedre hallgatva tudsz majd megoldani. De mi melletted fogunk állni. 
Ne félj tőlünk, gyermekem! Mivel szeretünk téged. Több testvéreddel is találkoztunk a bolygó különböző részein, ezért rengeteget dolgoztunk az elmúlt órában. 
Kövesd a mi Krisztusi törvényeinket.”
A parancsnok miután befejezte mondandóját, visszament az űrhajóba, mely felemelkedett és eltűnt az éjszakai égbolton. Fernandes örült és boldog volt, hogy ilyen nemes célokat szolgálhat…

Forrás: Michael Hessemann - UFO: Contacts

Fordította: Atlantis753
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: