Üzenet a Teremtőtől (2013.aug.23-24.)
Üzenet: 2013. 08.23 20:48 
"Drága gyermekem, figyelj most rám, változások vannak!
A sötét erők újra próbálkoznak, rémhíreket terjesztenek a földönkívüliekről – akik elrabolják az embereket és leigázzák a Földet, és ijesztő üzenetekkel bombázzák a Fénymunkásokat!
Továbbá minden erővel háborút és viszályokat akarnak szítani, főleg a Közel-Keleten, emberek millióit vihetik el vakvágányra!
Próbálnak mindent megtenni, hogy a Föld bolygón a Fény erejét, a rezgéseteket levigyék, hogy tudjanak még uralkodni rajtatok. Tudják, hogy végóráikat élik, időt akarnak nyerni, hogy még mentsék, amit tudnak, intézkedéseket próbálnak hozni, hogy vagyonukat, pénzeiket –ami a GF és földi szövetségeseik által nagyon megcsappant- gyarapítsák, és aztán kimenekítsék!
Ne üljetek fel a hazugságoknak, érezzétek meg, ez nyílt provokáció, ne engedjetek nekik, ne hagyjátok magatokat megtéveszteni! Megint előkerülnek a jól megszokott kártyák, antiszemitizmus, Irán, Szíria, Egyiptom, É-Korea atomháborút akar indítani, stb. Ne higgyétek el!
Bízzatok magatokban, ítélőképességetekben. Meditáljatok naponta, minden nap, sőt naponta 2-3-szor, és küldjétek a Fényt és a Szeretetet.
A teremtő erőtök most sokkal erősebb, mint eddig bármikor, ezt az Univerzumból kapott energiák, a közelgő Béke portál nyitás, Gaia rezgésének és a ti rezgéseteknek az erőteljes növekedése elősegíti!
Ne féljetek, Cabal már semmit nem tud tenni ellenetek, atomfegyvereik és egyéb fegyverarzenáljuk, HAARP és egyéb technikák, amiket be tudnának vetni, már nem működik!
Egyetlen fegyverük a félelemkeltés, a félrevezetés, a gyűlölet és viszály keltése! Végóráikat élik!
Az Emberiség győz, sok támadást kaptok ebben a folyamatban, az igazi nagy változást Ti magatok indítottátok el, és fejezitek be!
Szeretett gyermekeim, vigyázunk rátok, kerüljetek minden negativitást, védjétek magatokat, kérjetek segítséget Mihály arkangyaltól és seregétől. Kezetekben Itt és MOST a jövőtök!
Csak rajtatok múlik, mikor változik meg minden. Hozzátok előre az Eseményt a szép, szeretetteljes gondolataitokkal, érzéseitekkel, és felesleges vitákra, érvelésekre, lényegtelen dolgokra ne pazaroljátok időtöket!
Ismerjétek fel az ártó szándékú embereket, akik kétségeket próbálnak kelteni bennetek, le akarnak téríteni az útról. Vigyázzatok, ne hagyjátok ezt. Nem szabad negatív energiákkal kapcsolatba lépnetek!
Gyermekeim, türelmesek és kitartóak legyetek és megingathatatlanok Hitetekben!
Gyümölcsötök beért, egy nagyon hosszú fejlődési és fejlettségi szintetek tetőfokára jutottatok nagyon sokan! Ti csak terjesszétek a jó híreket az emberek között, nincs miért aggódnotok! Gondoskodom rólatok, drága gyermekeim! Szeretettel Teremtő Atyád."
2013.08.24. 0:30
"Drága gyermekeim, nagyon figyeljetek a megérzéseitekre, azok nem tudnak becsapni! Szomorú, hogy sok ember nyugodtan alszik, és nem emlékszik a küldetésére. De Ti, akik felébredtetek, a ti kezetekben van az ő jobbrafordulásuk is, előre tudjátok hozni az Eseményeket. Sok ideje nincs az emberiségnek, szeptember végéig nagy változások lesznek, és az emberek tudatosságuk alapján eltérő idővonalra kerülnek, a kiválasztás tulajdonképpen már megtörtént! Még azért van idő arra, hogy emberek felébredjenek és csatlakozzanak ezen táborhoz! De fogy az idő. Vannak emberek, akiknek a fejlődéshez több időre van szükségük, ez nem baj, ők is követik a többi felemelkedett embert, tehát szakaszosan történik az emberiség felemelkedése, nem kell mindenkit megvárni ahhoz, hogy felemelkedjetek! Aki erre készen áll, hamarabb felemelkedik, és segíti a többi ember fejlődését!
Úgyhogy lesz sok-sok munkátok, kedves felemelkedett Fénymunkások!
Szeretünk benneteket, tegyetek meg erőtökkel minden tőletek telhetőt! Szeretettel Teremtő Atyád."

Közvetítette: Oláh Edit Olga
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: