Üdvözöllek benneteket felszíni testvéreim, és nővéreim! Sumadra vagyok! Nagyon jó híreket hozok el nektek, amiről nagyon fontos tudnotok, mert a következő hónaptól más lesz mindenki számára minden, ami sosem volt mindig ugyanaz, arról leválik a lepel, és megmutatkozik róla az igazság.
Ne féljetek az igazságtól, mert az csak felszabadíthat, és átsegíthet benneteket. Sokak beszélnek egy kezdeményezésről, amit ti MAGok ismertek, de nem mertek nekik hinni, mert féltek tőlük. Ne féljetek tőlük kedves rokonaim, mert ők az Igazságot, és a Fényt is képviselik. Sokak próbálják őket akadályozni, de az akadályozás valójában csak az elindítóik számára azok. Addig ők azt simán átugorják, hogy egy sportolói hasonlattal éljek. Ez nem más, mint az Apostoli Magyar Királyság, ami meztelenen jár, és megmutatja önmagát számotokra, és ad nektek mindenéből önzetlenül addig az elit, aki uralkodni próbál, rajtatok csakis ruhákban mutatkozik számotokra, amik az ő igazukat jelképezik, és csak elvesznek, de róluk is le fog kerülni a ruha, ami a többségükről már le is került. Csak nem kívánják tudomásul venni, mert hiszen akkor nekik vége a számukra paradicsomi idillnek.
Sokatok még mindig egy helyben toporog, mert egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy mit tegyen. Miért féltek a változástól kedveseim? Ne féljetek attól, ami igaz, és megvilágít benneteket. Hagyatkozzatok a belső hangotokra, és kövessétek Teremtőnk, és Földanya közös útmutatását, ami titeket a szabadságba fog vezetni. A hamisakat meg kerüljétek el, mert csak az energiátok kell nekik. Hiába vette le róluk a sok-sok ruhát a Teremtő, és Földanya, és lettek meztelenek ők is a számotokra. Még mindig hisztek nekik sokan. Akik mutogatják magukat minden féle mesékben, amit ti műsornak is neveztek drága Magok.
A mai nap, azaz Augusztus 25-e egy nagyon fontos portál aktiválás időpontja. Kérlek titeket kedveseim, hogy minél többetek vegyen rajta részt, mert innentől kezdve csak nektek, és a pozitív teremtésnek jöhet el a korszaka, amit közösen Aranykornak is nevezünk. Mi Belsőföldiek már nagyon szeretnénk megmutatkozni fizikai önvalónkban álcázás nélkül a számotokra. Csakis szeretetet, és békét hozunk. Ezért ne legyen bennetek félelem. Nem fogunk senkit sem bántalmazni, hanem, aki bántani merészelne, minket mi megbocsátunk az ilyeneknek. Hiszen köztetek is ilyen van sok, akiket a félelem vezet ilyenkor, ami érthető. De próbáljátok meg legalább ti Magok a félelmeitek eltávolítani, és szeretetté változtatni azt.
Vegyétek tudomásul, hogy az Égiek, és a mi közös kezdeményezésünk az, amit fent az előbb említettem. Magam a szavam hitelét adom értük, hogy ők értetek, és nem ellenetek vannak. Ezért is ne bántsátok őket, hanem segítsétek, és tiszteljétek. Mert ők is a maguk energiáit erre fordítják. Sok üzenet is szólt róluk, hogy ők tiszta forrásból merítenek, amit magam is megerősítek. Mi Belső földiek rövidesen személyesen is jelen leszünk a közös kezdeményezés elismerésében, és segítésében. Addig mi csak a háttérből segíthetünk nektek is, akik segítitek őket. Bölcsen, nyugodtan, biztonságosan, és átgondoltan tevékenykedjetek kedveseim értük, és ezzel együtt önmagatokért is.
Aki ezért elítél, vagy bolondnak gondol, nem fogja következmények nélkül megúszni a gúnyt, ami csak az ő egyéni szenvedése lesz, és remélhetőleg tanulni fog belőle, ha meg nem, akkor távozik innen. De másról is kívánok beszélni, aminek részben örülök, de részben szomorkodom magam is minden Belső földi testvéremmel, és nővéremmel. Sokaknál ezt látjuk. Sokatok fogja megtapasztalni azt, vagy már tapasztalta, és emiatt rosszul is lett, hogy milyen dolog egy csapat tagjának is lenni, amit ti az Esemény idejének neveztek. 
Drágra MAGok, és Fénymunkások! Ne legyetek olyanok, hogy egymásnak rangokat adtok, és mindenen szünet nélkül vitáztok. Hanem legyetek egymás egyenlő megbízottai, s rugalmasan kezelve mindent. Közösen oldjatok meg minden közös feladatot. Sokaknál láttuk, és látjuk, hogy csak érdekből, vagy bosszúból csatlakozik ehhez az egészhez. Ezzel nem fogtok semmit sem megoldani, hanem csakis hosszabbítjátok a szenvedést!
Azokhoz szólok, akik fúrnak másokat! Hiába választottak benneteket adott emberek bármi okból az adott csapatotokba. Ha nem a Teremtő akarata szerint jártok el, hanem önmagatokat választjátok mindig. Szét fog esni mindig minden kezdeményezésetek. Ne csodálkozzatok, hogy a MAG csoport, amit magam is figyeltem. Egy igazi Fénymunkást irigységből valaki elűzött, mert csak a dolgát tette, ami engem csak igazán elszomorított. Tanuljátok meg az Egység törvényét ti önmagatokat választók! Ameddig ez történik meg csak ugyanezzel fogtok találkozni, hogy a méltót, akit a Teremtő jelölt ki oda. A saját akaratából kifolyólag elűzitek, és aztán csak miattatok minden széthullik, amit sok-sok energia, és munka befektetése után a méltó felépített, és jobb esetben hagyjátok neki, hogy az alkotóé maradjon, vagy pedig rosszabbat tesztek. Elkezditek az övét használni az ő megkérdezése nélkül. Ez nem helyes dolog, hanem érdek, és nem tiszta szeretet. Tanuljátok meg az Egység törvényét, és sose feledkezzetek meg róla, és tanuljatok önkontrollt.
Ti, akik elmentettek, vagy más oknál fogva csapatban maradtatok. Ti mutassatok példát, hogy ti magatok a Teremtő általi kijelöltségetek révén helyt tudtok állni a fúrókkal szemben, és a jelenlétetek megváltoztatja őket. Vagy pedig elhagynak benneteket. Legyetek erősek, és tartsatok ki, mert mi is segítünk nektek a csapatot megtartani, és megóvni a külső fúrásoktól. A belső fúrásokat ti tudjátok a legjobban kezelni. A példátokkal elsődlegesen, és ezzel a Fényetekkel. Ezért is fog az Esemény főpróbája bennetek is lezajlani. Ami kiválasztja az alkalmast, és eltávolítja az alkalmatlant. Ezt követően fog az igazi érték feljönni, és mutatkozni, amit aztán közösen alkotunk meg veletek is az Eseményt követően. Ezért kérlek benneteket kedveseim, hogy a mai 25-ei portált nyissátok meg! Ez fogja a felszínre is elhozni a békét, amire ti is már jó ideje vágytok. Köszönöm a figyelmetek! Sumadra voltam! Fényem fénye ragyogjon be benneteket.
Közvetítette: HUNFény
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: