Üdvözöllek benneteket felszínen élő testvéreim, nővéreim, és kedves magok! Sumadra vagyok!

Üzenetet hozok a számotokra. Mint sokatok már kapott számtalan visszajelzést, és visszaigazolást, hogy az országotokban is hatalmas változások lesznek. Ahogy látjátok magatokban, és magatok körül is az összefüggéseket meg kell, értenek azt is, hogy a változások ti magatok vagytok. Ezért tegyétek azt, ami a szívetek mélyéről tör föl. Ha az igazságot kívánjátok elmondani, akkor mondjátok ki, ha a régi függőségeitekről akartok leszokni, akkor szokjatok le. Ez a ti teendőtök, ami titeket érint, és nem egyedül rajtunk múlik, hanem rajtatok is. 
A háttér ahová már nagyon sokatok belát ezt-azt a színpadról nagyon csendesek, de egyben nagyon intenzívek benne az események. Hiszen kirángatna benneteket ebből a hangulatból, és illúzióból, amibe rángattak benneteket több tízezer éve, ha csakúgy fellebbenne a fátyol. Az számotokra nagyon sokkoló lenne, amiről mi magunk is tudunk Belső Földiek. Ezért nem kívánunk, és nem is fogunk rátok zúdítani semmit sem, amit az elmétek nem bírna el.
Ez Földanya, és a Teremtő közös döntése. Azért mennek nagyon lassan most a dolgaitok a felszínen, mert kevesek dolgoznak úgy a teljes lényükkel, akiknek megvan, és megvolna a lehetőségük a változtatásra, hogy a nagyon nagy többség ne szenvedjen el hatalmas veszteségeket. Minden, ami a MAGok országában is történik, ami az otthonaitok elvesztését is jelenti, azaz elit játszmája, és mindent meg kívánunk tenni azoknak a MAGoknak az érdekében és azok számára, hogy az otthonukat ne veszítsék el. Ahhoz, hogy ez minél gyorsabban, és zökkenő mentesebben megtörténhessen, keressétek meg azt a kezdeményezést, amit mi magunk is támogatunk, és akkor az otthonaitok sem lesznek elvéve a regnáló elitetek által.
Mi Belső Földiek, az Isteni kaszt, a Galaktikus Föderáció, és számtalan más Fényt képviselő szervezet, közösség, és szövetség van jelen már jó ideje a felszíneteken. Mint említettem, hogy a háttérben dolgozunk, és nem kívánunk hatalmas zajt csinálni e felől a tevékenységünk felől. Ezért bárki, aki keres minket azzal a kérdésével, vagy kérésével, hogy oldjuk meg a problémáját. Mi csak azzal a válasszal jöhetünk, ami igaz, és az a helyzet, hogy a maga baját mindenkinek a maga szintjén saját magának kell megoldania, hiszen a legtöbb ilyen jellegű bajt a nem Magok körében lévők maguknak okoztak. Ezt sokatok fogja rágalomként kezelni, de ez maga az igazság. Bocsánatot kérek azért, amiért megbántottalak benneteket ezzel a kijelentéssel, de sokatok a maga nagyon rossz megközelítése miatt szenved csupán, és nem igyekszik megérteni, hogy minek-mi az ok-okozati összefüggése.
Ebben az esetben is már nem egyszer szólt nem egy üzenet, hogy a Fénymunkásokat nem akadályozni kéne a vádjaitokkal, hanem az ő tanácsukat megfogadni, és bölcsen átgondolva cselekedni a változás mihamarabbi megvalósulása érdekében. Ami nem kicsi erőfeszítés is, de nagyon megéri a munkáját, és a gyümölcsét.
De mivel nálatok is a szabad akarat a döntő ezért mi nem akadályozhatjuk meg a döntéseiteket, amit mi látunk nálatok, és ha nem a Teremtőt, és vele együtt Földanyát választjátok, akkor csak magatoknak okoztok szenvedést, mert hiszen a megoldást is sokszor ellökitek magatoktól. Ezért is tud csak az elitetek még mindig tevékenykedni, akik a fizikai síkon sanyargatnak benneteket.
Nem arra kérünk benneteket, hogy menjetek az utcára, és Teremtőellenes tetteket elkövetve ellenük csak mélyítsétek tovább a szenvedéseteket. Annak sincs különben is semmi értelme, mert akkor nekik adtok igazat, és mindenben vehetik a mellüket, hogy jogosan voltak a jogtalan fellépéseik. Veletek szemben.
Ezért is kérlek benneteket drága MAGok, hogy a belsőtökre koncentráljatok, és ne üljetek fel semmilyen provokációnak. Nem kívánjuk tétlenül nézni, ahogy ti a fejetek a falnak külditek. De mivel szabad akaratotok van, ezért mi csak figyelmeztethetünk benneteket. Ezért is csak rajtatok múlik, hogy mit tesztek magatokkal, és ezzel együtt egymással. 
Az eljövő dátumok, amiket más erők fel akarnak használni ellenetek nem fogjuk hagyni, mint amilyen 20-a dátuma lesz, amit Földanya és a Teremtő vizei fognak az égből elmosni. Eddig is minden ilyen ellenetek használt alkalmat megakadályoztunk, és meg is fogunk akadályozni, hogy ti nektek az elitetek ártson. Ezért is fontos, hogy minél hamarabb minél többetek ébredjen rá, és indulhasson el a megismerés útjára, ami egyben az önismeret útja.


Köszönöm a figyelmetek! Sumadra voltam! Fényem fénye ragyogjon be benneteket.
Közvetítette: HUNFény
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: