Üzenetet kaptam Sarintól az isteni kaszt egyik tagjától!

Üdvözöllek benneteket Földi testvéreim, és nővéreim! Sarin vagyok! Az isteni kaszt egyik megbízottja.

Üzenetet kívánok hozni, hogy ez a hónap számotokra nagyon sűrű, és tevékeny lesz. A Fény oldal számára, és ezáltal számunkra is sok lehetőség lesz, hogy végre sok helyen a láncaitok letörésre, és eltűnésre kerüljenek. De ezt ne feledjétek, hogy magatoknak is hozzá kell a ti részetek tenni, hogy teljesen eltörhessük a láncokat, amik megkötözve tartanak benneteket az elnyomóitokhoz. Ez nagyon nagy munka a számotokra, tudjuk.

Ezért is kívánunk a jelenlétünkkel számotokra társaságot, vigaszt, reményt, és lehetőséget adni, hogy végre szabadok lehessetek. Ha hívjátok bármelyikünk, akkor állunk készséggel rendelkezésetekre. 

Ez a hónap, ami a Földi Gregorián naptár szerint Augusztus, már 6 napja eltelt, és még 25 nap van belőle. A következő hónaptól más embereket fogtok sok helyen látni a régiek helyett, de legyetek tudatában, hogy azok a Fény emberei, és a sötétség embereinek zöme addigra el lesz távolítva, és ez kényszeríteni fogja a keveseket remélhetőleg, hogy átadják a hátra maradt helyeiket minden értelemben. Ha nem teszik meg, akkor ősz, és tél folyamán mindig látogatni fogjuk őket, és addig fogjuk nekik mutatni, és küldeni a Fényt, hogy végül tudomásul veszik, vagy pedig végleg befejezik a pályafutásukat, és beteljesítik a Mindenség Teremtőjének akaratát.

Ezért is kérünk benneteket Földi testvérek, és nővérek, hogy használjátok a Társteremtői képességeiteket. Csináljatok esőt, ha a növényeitek szomjaznak. Csináljatok közösen programot, hogy a veletek egy szinten lévőkkel találkozzatok, és még lehetne sorolni. Az Aranykor ereje rajtatok keresztül mutatkozik meg, és csak is veletek teljesedhet ki.

A másik síkok, ahonnan már más lények is jöttek, és próbálnak jönni folyamatosan, lezárjuk az általuk, vagy általatok kinyitott kapukat. Segíthettek nekünk ebben is azzal, ha nem keresitek az ilyenekkel a kapcsolatot, vagy pedig Fényt sugároztok nekik. Nekik ez olyan, mint a tisztító tűz.

Ezért dolgozzatok ebben a hónapban, és végül már sok-sok évet is nyertek vele, amennyi napot jól teljesítettek az önmunka terén annyi évvel csökkentitek azt az időt, amit még az eltakarítással kell eltöltenetek itt a fizikai síkon is. És nő az esélye ezzel is, hogy a világaink fájdalommentesen, és zűrzavarmentesen egyesüljenek.
Ezzel is, mert 6 napotok sikeresen telt el. Ezért 6 évetek fog bőségben, és szeretetben eltöltve lenni, amint az Aranykor első vívmányai már eljutottak hozzátok kiforrottan. A falak lebontása is már javában zajlik, ezért ne csodálkozzatok egymáson, ha hirtelen ebben-abban megváltoztok. Legyen az régi rossz szokás, amiről lemondasz, és jön a helyére az új, de jobb szokás. De sajnos lesznek olyanok is, akik nem értik a megfelelő bölcsesség, és tudás hiányában az eseményeket sajnos rossz szokásokhoz is nyúlhatnak, ezért nagyon fontos tőletek, hogy csak a Fényre törekedjetek, és ez is, akkor minimalizált lesz.

A vezetőitek számára is van egy üzentem, ami kiemelten nekik szól. A Magok egyik napja, amit ti ünneppé tettetek (Aug. 20) le fog áldozni, és a lepel is le fog róla rövidesen hullani, hogy tudja meg az igazat. Ne tegye egyikőtök sem magára a Szentséges Magok Koronáját, mert az igazi korona ereje azon a koronán keresztül titeket el fog átkozni, és a következő életeitek sem a Földön, hanem a másik sanyarúbb sorsú bolygókon fogjátok leélni, ami a ti adósságotokat ledolgozása közben meg fogja többszörözni. Ez az utolsó figyelmeztetés részetekre a Mindenség Teremtőjének, és a fiától-Jézustól is. Ezt a megszentségtelenítést nem fogjuk mi sem az isteni kaszt tagjai a Teremtő törvényei értelmében következmények nélkül hagyni.

Ha magatokra veszitek a korona, akár kópiáját is azon a Mag napon. Mindegyikőtöket meg fogjuk keresni egyenként, és szembesítünk még azelőtt, hogy a Teremtő Atya elé kerülnétek, és felolvassuk a tetteiteket, hogy végre az elmétek is megértse, hogy mi az, amit tettetek, és tesztek. Amit ti magatok rászabadítottatok erre a világra. A holdudvarotok tagjai sem lesznek kivételek. Családtagjaitok is rajta lesznek a szembesítendők listáján. Ezzel talán dacoltok, hogy ti is elgondolkodjatok, hogy mit tesztek. Ezzel minden a sötétséghez húzó személyt felkutatunk, és szembesítünk. Ezt kérte tőlünk a Mindenség Teremtője, és Gaia anyánk, mert ha már rájuk nem hallgattok, akkor mi ránk biztos fogtok. Ha ez sem lesz elég, akkor a világok vezetői fognak benneteket felkeresni, maguk formájában, hogy megértsétek, ami jár, nektek az jár.

Ti Magok! Át fogjuk nektek adni a tudás azon részét számotokra, akiket mi, és ti is le kívántok váltani azokra, akik a Fény igaz képviselői. Köszönöm a figyelmetek Földi testvéreim, és nővéreim! Sarin voltam! Fény vetüljön be benneteket!
Közvetítette: HUNFény
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: