Üdvözöllek benneteket felszíni gyermekeim!
Gaia anyátok vagyok, és egy nagyon fontos üzenetet hozok a számotokra drága MAGok! Az erkölcsellenes tett, ami a ti gyermekeiteket is célozza, tudok róla, és magam is tenni fogok ellene, hogy ez a szégyenletes, és egyben gyalázatos tett soha ne lehessen többé megvalósítható!
Ne féljetek! A vezetőitek megmutatják nektek az igazi alakjukat, és ezzel az arcukat is, amit ebben a tettben is megnyilvánítottak. Ezen túl már nem lehet lejjebb menni. Ez már annyira förtelmes számomra is, hogy ti is még csoda, hogy élitek az életetek. De viszont ez azok számára egy nagyon erős próba is lesz, akik idáig nem éltek a fejlődés lehetőségével. Ebben ti Magok nem vagytok egyáltalán érintettek. Ti csak tegyétek a dolgotok önmagatok, és a Fény megtartása érdekében. Mint előttem sokan is már mondták, hogy ez a hónap nagyon gyors, és intenzív lesz a sok-sok esemény mellett, ami szerencsére része a változásnak, és sajnos van olyan része is, aminek meg kell történnie, mert más különben nem tanuljátok meg, hogy azt az adott dolgot, vagy dolgokat miért nem szabad megtenni.

Sokatok fogja megszegni gyermekekként is ezt a törvényt, amik az én, a Teremtő, és más spirituális világokban élők alkottak meg a ti óvásotok érdekében. Ti Magok, akik tudtok, rólunk betartjátok a törvényeket. Ezzel a ti dolgotok egy része el lesz rendezve, mert ti lesztek a példa. De azoknak meg ez lesz a nyitó a szellemi törvények felé azoknak, akik a vezetőitek törvényét fogják felhasználni fiatal korukban. Sajnálatosan sokuk-tudatlanságuk következményét fogja elszenvedni, de ez szükséges lesz az igazi áttörő ébredéshez a számukra. Mert, aki nem tapasztalja meg a határait, sosem ismeri meg önmagát, és ezzel a világot sem.

A vezetők ezért a tettükért csak azt kapják, ami jár nekik. Semmilyen jutalom, de sok-sok szembesítés az járni fog. A médiátokat hiába vették át. Félelmükben el fogják azt is hajítani, mert az is ellenük fog fordulni, és elmond róluk mindent, mert a lelkük végre fel fog ébredni azoknak a személyeknek is, akik kényszer, vagy önkéntes alapon jártak el minden esetben a hazugságok, és hamisságok elmondásához. Nekik is elbírálás által lesz kiosztva a jutalmuk. De kevesebb lesz, mint a vezetőiteknek.
Számtalan üzenetet küldtek már előttem is, és még sokan mindig csak várnak a tetteinkre. Mivel magunk igazat beszélünk hozzátok, ezért figyeljétek a jeleket a környezetetekben. Legyetek a Fényben, és a középpontotokban. Ne rökönyödjetek meg, hanem haladjatok csak a Fényben. Veletek vagyunk, és sosem fogunk titeket elhagyni, köztük én sem titeket drága Mag gyermekeim. Az alvóknak ez lesz az igazi felrázás.

Mint mondtam ez a hónap gyors, sűrű, és nagyon megdöbbentő lesz. De ne féljetek! Óvni fogunk minden felébredtet, és bevezetünk benneteket egymáshoz drága Magok, hogy építhessétek a saját új társadalmatokat, aminek már páran a tagjai, és aktívan ténykednek velem, és a Fénnyel közösen, hogy ez a társadalom az alvókhoz is eljusson. Ami számos értelemben hordozza magában a szívből jövő szeretetet, a bőséget, a tisztaságot, a tisztességet, az alázatot, a bölcsességet, és a becsületet.
Őket magam is segítem a jelenlétemmel, ezért nincs okuk a kétségekre. Bármikor, amikor kétség tőr rájuk, vagy rátok. Szóljatok, és küldöm nektek a magabiztosságotokat megerősítő Fényemet. Szeptembertől sokasodni fogtok minden értelemben, mert ez a felrázás számunkra nem lesz már, mint az útjuk elindítója elsődlegesen. Aki sajnálatosan nem ébred fel ezek ellenére sem, azt a változás maga alá temeti, és igyekeztünk érte is tenni, de ha ő nem tesz semmit, akkor minden erőfeszítésünk fölösleges, és érzékeny veszteséget jelentett a számomra, és a Fény számára. De ezekre is fel kellett készülnöm.

Ezért kedves Magok! Legyetek erősek, mert a java még csak most jön. Maradjatok a Fényetekben, és dolgozzatok magatokon! Sok sikert, és áldást kívánok a számotokra felszíni gyermekeim! Gaia voltam. Fényem ragyogjon be benneteket!
Közvetítette: HUNFény
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: