Kedves felszínen élő gyermekeim! Üdvözöllek benneteket! Földanyátok vagyok!

Sokatok fog az eljövő napokban változásokat tapasztalni a szemléletében, a viselkedésében, a gondolkodásában, és még ezen kívül számos módon. Magok! Vállaljátok fel a mivoltotok, és dobjátok el azokat a láncokat, amik valójában csak illúziók. Jutassátok el ezt az üzenetet mindenki számára, akár hisz, akár nem. Aki, ahogyan hitetlen módjára pocskondiázza, és alázza, az engem képviselő Fénymunkásokat nekik külön bemutatót fogok tartani, hogy létezem, és tudok olyan is lenni, ami elégtételt eredményezz a sértettek számára. Nem fogom az integritását senkinek sem megsérteni, de már nem tűrhetem tovább, hogy a kevesek, akik dolgoznak, értetek alvókért, akiket ti Fénymunkásokat folyton hurrogjátok, és akadályozzátok őket a munkájuk, és a vállalásaik teljesítése következtében.
Nem kívánom ezt már továbbá eltűrni! Jeleket fogok küldeni minden rangtól, kortól, és nemtől függetlenül azoknak, akik bántalmazzák az értük dolgozókat. Ne féljetek tőlem, de ez már bőségesen átlépte azt a határt, ami az én vérmérsékletemet is képes már olyan szintre felhúzni, ahol ti szoktatok tombolni. Csak magam sokkal nagyobb mértékben a vulkánok, szökőárak, és más folyamatok, amik számotokra nagyok, addig számomra kicsik, mert amilyen a nagy dolgok, azok ugyanolyanok kicsiben.
A vezetőiteknek már nem egy üzenetet átküldtem, és még mindig értetlenkednek a mivoltomat illetően. Hány bizonyítékot vártok még? Az életetek felett magam rendelkezem, ezért megkérlek benneteket, hogy adjátok át a hatalmat azoknak, akik nem az önérdekek, hanem az Isteni akarat szerint kívánnak eljárni a világ meggyógyításában, és jobbá tételében minden értelemben. A piramist megráztam már nemegyszer, és addig fogom még rázni, amíg a tetőn lévők végleg le nem hullnak a mélyére. Tudom azoknak a személyeknek is a helyét, akiket megfertőzött a gőg, és már Atlantisz pusztulása óta vezetik a felszínen élő gyermekeimet, akik rabszolgaságban voltak, és most ezt is eltöröltem a számotokra karöltve a Fény többi erejével, akik más magasabb dimenziókból, a jövőtőkből, és más bolygókról érkeztek csak miattatok, hogy végre felszabaduljatok.
Ti Magok, és alvók! Már nincsen sok időtök, amit még ebben az állapotban kell eltöltenetek, mert ti magatok is képesek vagytok szinte pillanatok alatt eltépni ezt a képzeletbeli láncot. Ezért, amit tudtok, tegyetek meg önmagatokért, hogy az integritásotok visszanyerje eredeti szuverén állapotát.
Ti, akik lusták, vagy akadályozók! Hozzátok is szólok! Tudom! Nem hiszitek el, hogy magam, és még számtalan aspektusa a valóságnak magam is létezem. De attól függetlenül meg fogom magam nektek mutatni teljes eredeti emberi alakomban, aki vagyok. Amint megmutattam magam nektek ti onnantól csak megdöbbenést, és nagyon sok változást fogtok érzékelni, mert a magatok körül lévő falakat el fogjuk bontani, akár tetszik nektek, akár nem. Azon erőitek is, akik a világon a rendőri, vagy katonai erők szerepét töltik be már ki lettek válogatva, és megszűrve többször is, akik a hatalmas villanás pillanatában tudtukra ébrednek, és tenni fogják a dolgukat. Eltávolítani azokat, akikre bíztátok magatokat már több mint 25.000 éve.
Magok! Hozzátok is szólok! Tartsatok ki, mert a feladat, amit végeztek magát a Fényt hordozza, és nemcsak értetek van. Tudom! Sokatok nehéznek, és hosszúra elnyúltnak érzi a teendőit, de nem vagytok egyáltalán egyedül. Többetek is kapcsolatban áll a felsőbb világokban élőkkel. Tőlük is kaptatok, és kaptok segítséget folyamatosan a szolgálatotok teljesítése közben. Az elmúlt időszakban, amióta gyűjtöttem az erőmet számotokra is többet fogok tudni végre nyújtani, hogy felszabadulhassunk a kevesektől, akiket más nem pozitív erők rávettek alantas módszerekkel, hogy nyomjanak el benneteket. Ők a kevesebbek kevesebbje. A kevesebbek többje viszont megtagadást, és örökös száműzetést fog tőlem elszenvedni, és olyan helyre küldi, őket az Atya ahol megélik azt, amit ti éltetek meg drága gyermekeim.
Ti, akik vezetitek őket, a többeteket! Hozzátok szólok most! Számotokra vége mindennek, ami titeket segített. Az, hogy ti csak döbbenten, vagy tudomást nem véve rólam csak néztek ki elmétekből csakis számotokra lesz rosszabb, ahogy csak önmagatokat kívánjátok segíteni, de a többeket örökösen, és folyamatosan elnyomni. Magam elvárom tőletek, hogy bocsánatot kérjetek, és visszaadjátok azt az embereknek, amit elvetettek tőlük, már nagyon hosszú ideje.
Hiába mentek mindenféle spirituális emberhez, aki a holdudvarotok tagja az üzeneteim olvasatának láttán. Meg lesz fosztva a tudásától az a személy, és többé nem fogjátok őket arra felhasználni a számtalan garassal kitömve őket, amikor ők is tudják jól, hogy kötelességük nem elfogadni a ti garasaitok, hanem nektek ellentmondani, és bízni az Atya akaratában is. Ezért ne csak döbbenten nézzetek ki magatokból, hanem fogadjátok el a feltételeimet, vagy különben magam teszem olyanná az életetek, ami számotokra ízelítő lesz az eljövő életeitekből.
Ti Magok, és ébredtek! Hozzátok szólok ismételten! Ne féljetek tőlem, mert nem hatalmaskodni, hanem csak az igazság felszolgálását kívánom véghezvinni. Ti maradjatok a középpontotokban, és sugározzátok a Fényeteket, és a szeretetek. Már nincsen sok ebből hátra sem kedveseim! Az ő világuk darabjai, amit megteremtettek veletek az ő kényelmüket szolgálva a keveseknek kártyavárként fognak e hónaptól kezdve összeesni. Ezért is ti készüljetek a magatok Fényével, és szeretetével.
Köszönöm megtiszteltetésetek felszíni gyermekeim! Földanya voltam! Fényem ragyogjon be benneteket!
Közvetítette: HUNFény
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: