Többen is UFO-t láttak kedden este Tatabánya felett. A beszámolók szerint az azonosítatlan repülő tárgy nem hasonlított semmilyen ismert repülő...2013.aug.14.-én délután 16:25-kor egy (plejádi) fényhajó repült át Tatabánya fölött. A hajót az időkép egyik kamerája is rögzítette.

Az észlelésről a Hir24 is beszámolt: 
Többen is UFO-t láttak kedden este Tatabánya felett. A beszámolók szerint az azonosítatlan repülő tárgy nem hasonlított semmilyen ismert repülő járműre. 
Először este fél nyolc tájban lettek figyelmesek Bokod település környékén arra, ahogyan egy erősen felvillanó, majd cikázó mozgásban Tatabánya felé tartó repülő tárgy közlekedik az égbolton. Az UFO egy időre eltűnt a felhők között, majd mikor újra előbukkant, helyben lebegve árasztott erős fényt.
Az egyik szemtanú elmondta, hogy a tatabányai kitérő után az objektum nagy sebességgel továbbrepült Budapest felé. A beszámoló szerint egyértelmű volt, hogy nem helikopter vagy repülő tűnt fel az égen, hanem egy henger alakú tárgy.

Nagyobb képhez kattints a képre:

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: