Üdvözöllek benneteket felszíni rokonaim! Sumadra vagyok! Rengeteg nagyon fontos információt hozok a számotokra drága magok.

A Kárpát haza védelmét nektek kell ellátni részlegesen drága magok, mert sok entitás jött el a mi síkunkra, és akikkel megküzdöttünk vereséget szenvedve elmenekültek fel a felszínre. Ha árnyakat, vagy nagyon furcsa folyékony alakzatokat láttok azok ők, akiket legyőztünk. Sokukat már elkaptuk, de pár belement néhány emberbe, és manipulálják őket a munkájuk akadályozása érdekében.
A feladatotok a Kárpát haza védelmével kapcsolatban az, hogy horgonyozzátok le a Fényeteket, és terjesszétek szét, mint egy vízfolyamot a Kárpátokon belül. A fizikai síkon lévő átszököttek ezzel el fognak pusztulni, és a megzabolázottak is fel fognak szabadulni ezek alól. 
Kérlek, ne ijedjetek meg, amikor ezt olvassátok, amit az előbb mondtam. Sokatok veszélyben van, ezért kérünk benneteket, hogy a Fényetek horgonyozzátok le. Amint ez megtörtént. Mi is tudunk nektek segíteni ezeknek az entitásoknak az eltávolításában a mi Fényünk rácsatlakozása által a tiétekre. Ezzel végleg eltávolíthatóak lesznek ők. A megzabolázottakon keresztül próbálnak benneteket akadályozni, ezért kérlek, titeket ne habozzatok a Fényetek lehorgonyzásában.
De ezen túl vannak más hírek, amik már sokkal jobbak, mint ez. A felszínen sokatokat néztük meg, és láttuk, ahogy sokatok megdöbbenten vette, vagy veszi tudomásul, hogy változik a felszínetek szellemi, és lelki világa. Ez a hónap, aminek a harmada már eltelt gyökeres vízválasztó a szó szoros értelmében. Sokatok kapcsolatai értékelődtek, és értékelődnek át minden értelemben. Ez természetes folyamat, amiben részt vesztek ezért ne ijedjetek meg. Ahogy magatok változtok belülről, úgy változik a környezetetek is, ami visszatükröződik mindenkiről, és mindenről.
A törvények, amikről Gaia, mi, és az isteni kaszt is tud, vegyétek figyelmen kívülre, mert csak a fertőt, a dühöt, és az agressziót gerjeszti. A vezetőitek, akik nagyon félnek mindent kitalálnak annak reményében, hogy megakadályozzák a változást. Kérve kérlek, titeket ne vegyétek be a maszlagjaikat. Sokunk szomorkodik, amikor sokatok egy alkalmat tudatosan kezel az üzeneteink olvasását követően, hogy nem veszi fel a kesztyűt ezekkel az egyénekkel szemben, akik hozzák a rosszabbnál-rosszabb rendelkezéseket, és aztán eltelik egy kis idő, és ismételten a negatív viselkedés jelenik meg bennetek. Ez nem jó.
Változtassatok magatokon belül, és ez tükröződni fog a külvilágban. Jobban nézzetek körbe! Ti is látjátok, hogy amikor elraktok valami tárgyatokat, mert elfoglalja egy helyiségben a helyet, amit más jobb célra is fel lehet használni, akkor azt ti nyugodtan veszitek tudomásul, hogy azt a hatalmas egy, vagy több tárgyat elteszitek máshová. Így működik a belső változásotok is. És ez tükröződik, ami idővel rendet szül bennetek a tetteiteket követően.
Sok testvérünk, és nővérünk van veletek, hogy segítsünk titeket minden lehetséges tőlünk telhető módon, és az ezt követő hónapokban is bármikor fordulhattok hozzánk, ha segítségre van szükségetek. Főleg, ha belső pozitív változást kívántok alkalmazni, és nem bírtok vele egyedül dűlőre jutni. Állunk rendelkezésetekre, ami számunkra hatalmas öröm, és megtiszteltetés mifelénk drága felszíni testvéreink, és nővéreink.
Sok-sok csaló, és sarlatán fog a hátralévő időszakban lebukásra kerülni, amit a felébredettek már éreznek, és látnak is sok-sok embernél, de az alvóknak is megmutatásra fognak kerülni ezek a személyek, akiket mi magunk szívünkből is szeretünk, és megbocsájtjuk a tevékenységüket, mert csak azt teszik, amit tudnak. Bocsássatok meg nekik ti magatok is, mert csak a félelmük hajtja őket. Ők is érteni fogják idővel, hogy az Egységben sokkal jobb feltételeik vannak a létezésükhöz, szemben azokkal a feltételekkel, ahol csak az elnyomás, és a félelem van.
Ezért kedveseim ne féljetek, ha egy mentorotok, vagy olyan hozzátok nagyon is közelálló álarca, és ruhája lehullik a földre, és előtettek lesz meztelen. Vezetőitek ruhái is már levedlőben vannak, amit sokatok már lát, de nekik is bocsássatok meg, mert, amit tesznek azzal csak maguknak ártanak. Addig nektek meg nem. Csak ha hagyjátok belerángatni magatokat. Ezért is kérlek benneteket szívemből szólóan, hogy ne legyetek a negatívitás hálójába beleragadva a felugrásotok által, hanem Fényt küldjetek mindenhova.

Köszönöm, hogy figyeltetek felszíni rokonaim! Sumadra voltam! Fényem fénye ragyogjon be benneteket!
Közvetítette: HUNFény
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: