Sandalphon arkangyal üzenetei: Sugározzátok a Szeretet (2013.aug.9.)
Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Rengeteg információt kell jelenleg átadnom számotokra. Először is, olyan esemény történt, amire sem a Galaktikus Föderáció, sem a Mennyország nem számított.
Ez az esemény pedig egy új negatív idegen faj megjelenése /nem rég lett értesítve erről a Föderáció parancsnoksága./
Sem a Galaktikus Föderációnak, sem a Mennyországnak nem volt eddig információja róluk.
A mai napon tudtuk meg, hogy Árnyaknak hívják magukat ezek az idegenek.
Úgy tűnik megvárták,amíg az archónok jelenléte meggyengül a bolygó körül, és ezt használták ki. Eleinte egymás ellen is harcoltak, de mostanra szövetségesek lettek, és beszálltak a harcba a Földért.
Erősségük: energiák összezavarása, megfélemlítés, gondolatok befolyásolása.
A mai napon sikerült a Föderáció egyik seregének és flottájának, a Tejút Légióinak elfognia az idegenekből néhányat, így megkezdték a "tanulmányozásukat", mint új faj...
Az újabb sötét erők kitisztítása nem tart sokáig, mivel velük is csak időt próbálja húzni a másik oldal. De mivel a stratégiájuk javíthatatlan, semmi esélyük a Galaktikus Föderáció flottái ellen a jelen helyzetben.
Ráadásul nem is olyan rég a Föderáció által el lett pusztítva egy kocka technológia (ami több tízezer éves volt), ami eddig akadályozta az emberek ébredését. De most már semmi hatalmuk az emberek ébredése felett. Ezért még jobban próbáljátok ébreszteni a környezetetekben lévőket,akik még "alvó" állapotban vannak.
Angyali világunkban rengeteg új harcost képeztek ki a napokban. A harcosok jelenleg üldözik a sötéteket, a mesterek pedig szüntelenül üléseznek és hozzák a döntéseket.
Nagyon nehéz időszak ez mindenki számára. Ez a hónap most igen intenzív lesz és sűrű. Mind eseményekben, mind új energiákban. (Itt legfőképpen az augusztus 25.-i újabb portálnyitásra - Béke Portál - is gondolok).
Teremtő Atyánk arra kér titeket drága testvéreim, hogy töltsetek minél több időt most meditációval, és bocsássatok ki Szeretet és Fényt mindenfelé, mert az most 1000-szeres hatást fog elérni! Tegyetek meg mindent, amit tudtok.
Ne féljetek semmitől,mert veletek van az Atya, és MI is. Higgyetek és bízzatok,mert a Fény mindenképp győzni fog!
Másik fontos információ, hogy a mai napon új energiákat kapunk Atyánktól (van, aki már ezt régebb óta érzi is).Ez fizikai tüneteket is produkálhat (pl. hányinger,szédelgés,álmosság,szomjúság,székrekedés,szárazság,hasmenés) minden különösebb ok nélkül. De ne ijedjetek meg. Ezeket az energiákat áldásként, szeretetből kapjátok Teremtő Atyátoktól. Fogadjátok be szerető szívvel, és ne gondként gondoljatok ezekre a tünetekre.Hanem mint ajándék.

Sandalphon arkangyal üzenetei: Sugározzátok a Szeretet (2013.aug.9.)Marcus arkangyal megkért,hogy adjak át nektek egy üzenetet:
"Maradjatok meg Hitetekben. Sugározzátok mindennap  szívetekből a Fényt és a Szeretet lángját. Most sokkal nagyobb szükség van rátok, mint gondolnátok. Csak TI tudtok változtatni saját sorsotokon a szeretet erejével. Használjátok teremtő erőtöket, árasszátok el a bolygót, az Univerzumot szeretet energiáitokkal, és meglátjátok, hogy a pozitív változás megfog érkezni, amire vártok. Végtelen szeretetemmel szeretlek benneteket drága Fények."
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Szeretetem és Fényem öleljen benneteket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette": Bárány Tünde
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: