Összefogás a Fényért 3.rész (2013.aug.4.)
Drága Fényhozók! Sokan olvassátok ezeket az üzeneteket és minden érintett emberhez eljutnak akikhez szükséges! Égi vezetéssel! Nem magasztos szavakkal íródnak, mert az egyszerű, tiszta szavak hamarabb elérhetnek  a szívekhez. Egyszerű szív tud csak együtt dobogni Isten szívével. Nagy boldogság látni, mennyien értitek -érzitek magatokénak e szavakat.  Továbbra is  tanítsátok, gyógyítsátok egymást szeretetben!!!
Ne bírálj, ne ítélkezz az az Atya hatásköre, de elmondhatod a véleményed, ha szeretetteljesen teszed azt. Egy anya vagy apa sem attól válik jó szülővé, ha mindent ráhagy a gyermekére. Szeretettel kell mindenkit rávezetni az útra hogy befogadóvá váljon..Sokan vannak akik látják, érzik, értik és hisznek a folyamatok zajlásában, de még nem állnak készen arra, hogy ezt  felvállalják. Ne keseredj el ha nem látsz azonnal eredményt a magot Te elvetetted, a többit bízd az Atyára. Nyilvánosan ne bíráljátok, támadjátok egymást, mert ez csak zavarodottságot idéz elő másokban és a sötét oldalt erősíti!!! A legnagyobb tudással sem érsz el semmit ha nem tudsz szeretetet adni. Sokan azt tanítják, hogy a tudatosságot kell felemelni...de a rezgésszintet csakis szeretettel emelheted fel! Érezni fogod, ha ez megtörtént! még a Földanya szívdobogását is érezni fogod amikor a természetben vagy és képes vagy eggyé válni vele. Ezekre a nehéz időkre erős lelkeket küldött le az Atya, hogy segítsék a szándékai megvalósítását. Igen ám, de a sötét oldal sem tétlenkedik, mindenhova beszivárognak sokszor ellehetetlenítve a fényharcosokat. Ne feledjétek, ha szívetekben a Krisztusi szeretet fénye lobog esélye sincs a sötétségnek! Vannak akik nem hisznek a Mag-ok küldetésében...nos ezt csak azok tudhatják pontosan akikben felébredt a az ősi tudat utáni vágyakozás ereje. Mag-ok ha csekély számban is, de élnek nem Magyar területeken is. A Mag-ok nagyon erős, megingathatatlan küldetéstudattal.rendelkeznek nem érzik, hogy többek vagy különbek lennének másoknál, ezt a magukkal hozott tudásuk, lelkiségük nem is engedi meg!   ami különlegessé teszi őket, hogy a  Forrással szeretnének összekapcsolódni újra és rámutatni arra, hogy mit ért el az emberiség elszakadva a Teremtőtől...Ők megingathatatlanok, befolyásolhatatlanok és kitartóan haladnak küzdenek mások számára érthetetlennek látszó céljukért! Most nagy iramban kezdenek változni a dolgok az Atya  elkezdi egy sorba rendezi az Övéit, mert eljött az idő a pozitív  erők összehangolására. Napok óta érezhető ez a változás pedig ez még csak a kezdet!!! Csak figyeljetek!
A Tiszta Áldott Fény vezessen utatokon aminek az ereje összefonódva, hurrikánként fog végig söpörni az Országon és az  Áldott Földbolygón. 
Kedves olvasó ne azon törd a fejed ki írta, milyen forrásból e szavakat hanem, hogy milyen hatással van Rád... egy vagyok köztetek, egy vagyok veletek...megtalálsz ha keresel ...
Írta: Idy Virág
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: