Először is, kívánom,hogy a MAGyarok is legyenek végre ennyire nyitottak! Meglepetésemre az egyik angol blogomra egy külföldi (wenmorr nicknéven) júl.

Először is, kívánom,hogy a MAGyarok is legyenek végre ennyire nyitottak! 
Meglepetésemre az egyik angol blogomra egy külföldi (wenmorr nicknéven) júl.28-án írt egy kommentet, ahol elmesélte Marcus arkangyallal való kapcsolatfelvételét.
Első találkozás - egy külföldi szemével

"wenmorr@talktalk.net
JULY 28, 2013 @ 6:06 PM
I was at a workshop today where we had to attempt to source the name of our angels. I saw this vision of the man described and he told me his name was Marcus! So please Marcus is there for me……now I can thank him by name. X"

Az angolul kevésbé tudóknak: A lényege az,hogy a kommentelő egy foglalkozáson volt aznap, ahol meg kellett tudniuk a saját angyaluk (őrangyaluk) nevét. Látomásban látott egy férfit, akire illett a leírás (ahogy bemutattam Marcus arkangyalt még májusban), és úgy mutatkozott be neki,hogy Marcus.
Ahogy minden arkangyal, így ő is bárki őrangyala lehet a világon. Mivel az arkangyalok mindenkire vigyáznak. Csak valaki elfogadja a segítségünket, valaki nem..... ez már az emberek szabad akaratán múlik. 
Vannak, akik még mindig nem akarják őt elfogadni (különböző indokokkal) ,de ez is bizonyíték rá, hogy már nem csak itt Magyarországon találkoznak vele jó páran, hanem máshol is a világban.
Fényem és Szeretetem öleljen benneteket!
Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!

Share To:

Post A Comment: