Ashtar és a Teremtő üzenetei a MAGyaroknak (2013.aug.15-22.)
Kértem kapcsolatot, az AMK -val kapcsolatban elsősorban...:
2013.08.15 kb. 23:25
Ashtar vagyok, üdvözöllek, kedvesem!
Legyetek nyugodtak, minden a legnagyobb rendben! Az Apostoli Magyar Királyság- igen, ez a megoldás! Ez az Eseménynek nagyon nagy lökést fog adni, sok szövetségesünk működik Magyarországon, ők is közreműködtek a Szent Koronára épülő pénzügyi rendszer létrehozásában, ami a világ nagyon nagy részén el fog terjedni! Úgyhogy tegyétek a dolgotokat, harcoljátok ki igazatokat, működtessétek jogaitokat, a Szent Korona a megoldás. Terv szerint halad ezen a téren minden, bízzatok és higgyetek Borbély Józsefben, a valós történelmetekben, a Szent Koronátok hívó szavában, a Szent Korona egy egyedülálló ereklye, energiaösvény hordozója, olyan ereje van akár a piramisoknak, senki sem szentségtelenítheti meg, senki nem rakhatja a fejére! Csillagkapu átjáró szerepe van, és van Teremtőnknél Másolata!
Kövessétek a megérzéseiteket, a kijelölt utatokat, az Esemény nagyon közel. Tudom, eddig is közel volt, sajnos közbejött többször a sötét erők támadása, azután az Egyiptomi „főpróba” időbeli elcsúszása, a Szíriai helyzet, mikor portálnyitást is meg akartak akadályozni, aztán az új faj megjelenése, DE ami a legfontosabb, az az emberek tudatossága, felébredése, a fény és a szeretet áramlása!
Most már csak rajtatok, embereken múlik, mikor történik meg a világszintű Esemény, ebben a most „kis” országotok hatalmas szerepet játszik. De a Ti országotok valójában nem kicsi, hanem meghatározó a Föld bolygón, ezt jó, ha tudjátok! Régebben elmondtuk nektek, hogy MAG nép vagytok, és a nagy horderejű változások tőletek fognak elindulni! 
És most végre itt az idő, és a folyamat felgyorsul, az emberek nagyon sokan végre felébredtek és ráeszméltek, és percről percre egyre többen ráeszmélnek, hogy egyetlen megoldás van, az AMK! Bízzatok, higgyetek az AMK-ban és saját magatok bölcsességében, és emeljétek fel magatokat általa! És ébresszétek tovább az embereket!
Szeretünk benneteket kedveseink, tegyétek a dolgotokat, hamarosan itt leszünk végre veletek. Most búcsúzom kedvesem.
Közvetítette: Oláh Edit Olga
Ma arra gondoltam, hogy Legmagasabb Teremtőnkkel is felveszem a kapcsolatot, AMK-val kapcsolatban - a múltkori üzenetben engedélyét kértem egy kapcsolathoz, a kozmikus barátokkal a Fény erőktől.
De megelőzött, és Ő vette fel velem a kapcsolatot..Íme az üzenet:
Bevezető: Most figyelj rám, fontos dolgokat akarok mondani…
„ Teremtő Atyád vagyok gyermekem! Tudnotok kell, hogy a Kormányotok sötét terveket készített elő aug. 19-20-21-re, legyetek résen, és figyelmeztessétek társaitokat!
Polgárháborút, véres háborút szeretnének kirobbantani, hogy aztán ezt ráfogják a „huligánokra”, meg a rendszerellenes elemekre. Ne higgyetek nekik!
Csak erejüket fitogtatják, tudják, hogy hatalmuk véget ért, ugyanúgy, ahogy a teljes háttérhatalom, Cabal uralkodása véget ért!
Senki ne dőljön be szép, mézes-mázos szavaiknak, az emberek kerüljék, hogy bármilyen békés- vagy nem békés megmozdulásokon részt vegyenek!
Borbély József sikerrel jár, de a körülményekre tekintettel még nem biztos, hogy aug 20-án békésen megtörténik a hatalom átvétele. Segítsétek Őt! Küldjetek sok szeretetet és Fényt, és kérjetek védelmet rá, és vizualizáljátok, hogy megtörténik a hatalomátvétel, és az Emberiségre bőség vár és szeretetteljes élet!
Rajtatok is múlik! Továbbra is terjesszétek az információkat! És ne féljetek, Borbély József Kormányzó védelem alatt áll!
A rendőrség és egyéb nyomozó hatóságok sok-sok tagja mellette áll, ők elkötelezték magukat az Esemény mellett, és mindent megtesznek, hogy ez valóssággá váljon!
Ti is képzeljétek ezt el! A Szent Korona a Föld bolygón fontos megváltoztató erő, én őrzöm a másolatát, a Szent Korona erejét senki és semmi nem írhatja felül, nem szüntetheti meg, és senki nem tudja elpusztítani, én, Teremtő Atyád erről gondoskodom!
Közvetítette: Oláh Edit Olga
"Drága Gyermekem, írd le, amit most mondok, nagyon fontos.
Gyermekem, minden a tervem szerint halad, ne legyetek türelmetlenek! MAG nép vagytok, és teljesítitek életszerződéseteket, megteszitek, amit tennetek kell, és visszaáll a lehunyt kor, amit eddig oly sok gonosz és kapzsi ember, politikus, párt megszentségtelenített!
Ne aggodalmaskodjatok, az Apostoli Magyar Királyság visszaáll! Bizonyos események még akadoznak a békés átmenettel, de ez is megoldódik, erősítsétek meg Harcotokat, Hiteteket a szeretet Fényével, siker lesz a jutalmatok, és bőség, szeretetteljes élet! Értsétek meg, hogy a jövőt Ti határozzátok meg, azzal, ahogy és amiről gondolkoztok és éreztek!
Erősítsétek meg Hiteteket! Ez a legfontosabb!
Az Univerzum, a Föld népei rátok figyelnek, Ti vagytok a MAG-ok, Ti vagytok, akik egy új Korszakot útjára indítottok, csak higgyetek és bízzatok, és sugározzátok továbbra is a Fényt és a Szeretetet!
Oly közel az idő, MOST kell ezt éreznetek, MOST kell ezért mindent megtennetek!
Imádkozzatok, meditáljatok, legyen csordultig Szívetek szeretettel, fénnyel, energiával!
Jó úton jártok, a beteljesülés oly közel, ne adjátok fel a cél előtt!
MOST kell erősnek lennetek, erősebbnek, mint eddig bármikor!
Szeretettel drága gyermekem, Teremtő Atyád! Ne bánkódj, ha van, aki kételkedik e sorokban, a Te hited számít, és azoké, akik ezt eddig is érezték, és most is befogadják! Szeretettel Teremtő Atyád."
Közvetítette: Oláh Edit Olga
Üzenet (általam kapott) 2013.08.22 20:15
"Drága gyermekem, figyelj most rám, fontos mondanivalóm van a számodra!
A MAG nép felemelkedik, ezt senki és semmi nem tudja megakadályozni!
Legyetek még türelmesek, voltak ugyan felmerülő problémák, de már megoldódott, vigyázunk rátok kedvesek, és vigyázunk Borbély Józsefre is!
Tartsatok ki! A változások immár elkerülhetetlenek, a korrupt Kormány most éppen igyekszik menteni, ami menthető, és külföldre szöknének sokan a felelősségre vonás alól!
De ez nem fog működni, mert én, Teremtő Atyád ezt megakadályozom. A bűnösök megkapják méltó „jutalmukat”, tőlem. Ti csak maradjatok meg hitetekben senkinek és semminek ne higgyetek, csak bízzatok magatokban!
Ti vagytok az Új Kor Hajnala, amit elindítottatok, bízzatok, higgyetek magatokban és megérzéseitekben! Az Esemény is itt van a küszöbön, igen, ezt néhányszor már elmondtuk nektek, Ti vagytok azok, akik életre keltitek ezt, tegyétek a dolgotokat, vigyétek a „szíveteket” az embereknek, sugározzátok a Fényt és a Szeretetet. Most már minden készen áll, hogy az új valóságotok életre keljen!
Drága gyermekem, tudasd ezt az emberekkel! A bőséges és szeretetteljes élet itt van, lehorgonyzott már szívetekben, higgyétek el ezt és ne kételkedjetek!
Szeretettel Teremtő Atyád."
Közvetítette: Oláh Edit Olga
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: