Üzenet a Szentháromságtól: Feltétel nélküli szeretet (2013.jún.20.)
Soha ne a fizikaiságra támaszkodjatok! Támaszkodjatok a Lelketekre, mely Bennetek napról-napra kivirágzik ha öntözitek, ha ápoljátok ha odafigyeltek Rá. Hisz minden a Lélekből fakad. Ne az emberi ostobaság legyen a példa nektek mivoltotokban! 
Legyen a példa az isteni szeretet melyet egymás szemében felfedeztek/felfedezhettek. 

A feltétel nélküli, határtalan, önzetlen szeretet megtalálása legyen egyik fő célotok!
Mindemellett törekedjetek arra az indulatra, ami Jézus Krisztusban is megvolt és megvan az el nem múló Életben, itt a Földön is, csak az emberek kicsinyhitűségből nem hiszik el hogy van ilyen. Emlékeztessétek Őket erre, erre amely a Kezdetektől van és lesz is. Szolgáljátok Istent és a bennetek jelenlévő istent, aki a teremtés koronáját megkapta és lejött megtapasztalni az emberek életét, fájdalmait, küzdelmeit. Nehogy azt higgyétek hogy az Atya elengedi a kezetek, de mindenkinek saját magának kell visszatalálnia. Ez nem azt jelenti, hogy nem kérhettek segítséget a fentiektől, hanem azt, hogy a felelősség melyet elvállaltatok, bevégzitek. Küldetéstudattal küldött el az Atya minket, viszont a felejtés leple eltakarja azt. Ezt a lepelt képesek vagytok felemelni, de ehhez megtörhetetlen hit és alázat szükséges a szívetekben. Tudja irányítani a lelketek a testetek-tehát a lélek erre is képes! Befolyásolható az élet, a körülmény, az emberek az élet, a világ. És persze Önmagatok, ami e legfontosabb. Mindig szeretettel vegyük amit kínál és szeretettel adjuk át. 
Mindig nézzetek jó mélyre, oda ahol csak ti magatok vagytok. A Lelketekbe. Hisz oda az emberek nem látnak. Csak ti, és az Atya, Fiú, Szentlélek. Ne szégyelljétek hogy kik vagytok! Csak engedjétek áramolni az Energiát mely a Legszentebb Energia.
Tehát csak Legyetek Önmagatok, engedjétek hogy Azok Legyetek, Akik Vagytok!   
Merjétek mondani: Vagyok, Aki vagyok! 

Légy Az, Aki Vagy, Ne Akarj Más Lenni, Mint Ami Vagy!  
Üzenetet küldte: Atya, Fiú, Szentlélek


Közvetítette: Csillag
Share To:

Post A Comment: