Üdvözöllek benneteket felszíni nővérek és testvérek! Sumadra vagyok! Agarthai hírvivő/hírhozó.

Sokatokat figyeltem jómagam, a testvéreim, és a nővéreim is a legutóbbi üzenetem elküldése óta, és nagyon sokatok örült az üzenetnek, amit átadtam. Aminek mi is szintén örülünk, de ezek felett fontos megértenek azt is drága felszínen élő testvéreink, és nővéreink, hogy a feladataitok nem oldják meg önmagukat.
Amit ti infrastruktúrának hívtok, amit mi meg csak úthálózatnak, vagy pedig csak hálózatnak elkezdtek összeérni már a mieink a tiétekkel, és az égivel is. De a tiéteken még van, mit dolgozni. Kevesetek van ébren, és sokatok alva, de ez nem lehet akadálya a munkátoknak felszínen tevékenykedő nővéreink és testvéreink.

Veletek vagyunk. Ne legyen bennetek félelem, mert az csak leblokkol benneteket. Különösen ti magyar földön élők, akik kevesen vagytok, de tevékenykedtek. Sokkal másabb a helyzetetek és a lehetőségeitek az USA beliektől, a német föld beliektől, az orosz föld, és a más föld beliektől. Ez alatt az országoknak nevezett területeket értem. Ti magyarok az információitok megosztása érdekében a ti internetnek nevezett hálózatotokon keresztül tájékozódjatok, és járjatok el, mert a tömegközlekedésetek meg fogják próbálni szabotálni a menekülő hatalom tagjai. Csakhogy ők használhassák.

Használjátok a belső erőtöket, és az elkövetkező pár napig csakis a ti infrastruktúrátok építésével, és belsőtök használatával foglalkozzatok. Az Esemény ideje is nagyon közel van, és már csak szinte ti nem vagytok azon a szinten, amin már pár napja mi vagyunk, és a csillagtestvéreitek vannak a mi közös munkánkat illetően. Pontosabban kész a mi hálózatunk, ami az Esemény során használva lesz.

Legyetek éberek, mert a Földanya jeleket és más impulzusokat fog nektek küldeni, hogy mikor lesz érdemes elkezdenetek olyan tevékenységeket űzni, ami segíteni fogja a fizikai elit leváltását, és eltávolítását. Akiket a Fény által kiválasztottak fognak felváltani, hogy segítsék a ti felemelkedésetek.

Az Esemény alatt ti magatok sok-sok dolgot fogtok érezni, de mint mondtam korábban. Ne ijedjetek meg, ha megláttok páran bennünket. Mi magunk is emberek vagyunk, és csak szeretetet adunk, és kapunk. Magam is ember vagyok. Ti is a tevékenységeiteket a biztonságotok érdekében, ha lehetséges személyesen is intézzétek, mert ez fontos lesz az Esemény koordinálásában. Rajtatok is meg rajtunk is sok múlik. Ezért lesz az a lényeg, hogy legyen meg az összhang. Kívánom, hogy mindegyikőtök legyen a középpontjában, és végezhesse dolgát.

Magok! A ti általatok külföldinek nevezettekkel is tartsátok szorosan a kapcsolatot, mert hiszen ők is a rokonaitok, akik veletek Egyek. Lehet, hogy más a nyelvük, a bőrük színe és a szokásaik, de attól még Gaia és a Teremtő gyermekei. Ezért ne legyetek ellenségesek egymással, hanem szeressétek egymást és a közös feladataitokra koncentráljatok.

Köszönöm a figyelmet! Sumadra voltam! A Földanya Fénye ragyogjon be benneteket!
Közvetítette: HUNFény
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: