Üdvözöllek benneteket kedves Kárpáthaza Magjai!

A nevem Sarin. Az isteni kaszt egyik tagja vagyok, és az egyik nagyköveteteken keresztül szólok hozzátok! A vezetőitekhez is szólni kívánok! Testvéreim, és nővéreim, Gaia anya, és közös Teremtőnk kért ennek az üzenetnek az átadására.
Minden figyelmeztetést kiadunk azok számára, akik megsértik az Isteni törvényeket, és kérünk titeket, Magokat, hogy engedjétek a figyelmeztetéseket lemenni, hogy mások, akik nem hisznek, és nem tudnak rólunk jelzéseket kapjanak felőlünk.
Ezek a figyelmeztetések a vezetőiteknek is szólnak, akiket már nagyon hosszú ideje figyeltünk, és figyelünk a mai napig. Pontosan 2 napja egy a Teremtő által is kiválasztott személy, aki kiadta az Ultimátumát a Teremtő kérésére is. Azt mi felkaroltuk, és érvényt is kívánunk neki szerezni. Ne féljetek tőlünk! Senkit sem figyelmeztetünk, akiket látunk mindennap, és az Isteni törvények szerint jár el, és él.
Sajnálatosan pillanatnyilag kevesetek van így, aki az Isteni törvények szerint él, és jár el. Annak ellenére is, hogy pedig olyan gondolatai is vannak néha-néha az ilyen példásoknak, hogy a törvények mellett kihágásra hajlamossá válnának, ha nem tudnák a törvények be nem tartásának következményeit. Szerencsére a példásak között is csak kevesek ilyenek. Mi nekik gratulálunk a példásoknak is, és bőséget, szeretetet, és számtalan csoda megélését kívánjuk nekik.
Vezetőtök, aki Erdély területén szenvedett balesetet az a mi egyik figyelmeztetésünk volt. Az áldozat is, aki feláldozta magát érte már köztünk van, és gondoskodunk róla.
Továbbiakban is voltak, és vannak, és lesznek erősen fokozódó figyelmeztetések a számára, ha nem tesz le az Isteni tervellenes tetteiről, és magatartásáról. Ez nemcsak a vezetőtökre, de egyszerű emberekre is vonatkozik. Ezért tegyetek le az egymás ellen való cselekményekről is, és kérjetek egymástól bocsánatot. Éljetek a Fényben, vagy ti is figyelmeztetve lesztek a törvényre, ami a Fény törvénye. Vagyis a szeretettörvénye. A törvényt betartók védelmet kapnak, ha alázatosan, és tisztelettudóan járnak el minden esetben. Mert hiszen nincs félni valójuk.
Higgyetek, szeressetek, és teremtsetek, ahogy Gaia anya, a Teremtő, és mi is kérünk benneteket. Köszönöm a figyelmetek! Sarin voltam. A fény áramlása járjon át benneteket magok!

Közvetítette: HUNFény
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: