Sandalphon arkangyal üzenetei: A változás szelei (2013.júl.31.)
Drága testvéreim, és fénytestvéreim!

Még mielőtt el kezdenétek olvasni, leszögezném, hogy ez az egész esemény az emberekre nincs kihatással (vagy csak nagyon csekély mértékben), ez a mi angyali síkunkon történik. Ezzel az üzenettel csak a leszületett angyalainkat szeretnénk figyelmeztetni, hogy ne maradjanak védelem nélkül!

Múlthéten ugyan lezajlott az utolsó háború égi világunkban, de nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt vártuk, és várta Teremtő Atyánk.
Lucifer ugyan kijelentette a háború végén, hogy átadja a Fénynek a Földet (utólag most, mint kiderült, csak azért tette, hogy mentse magát, mivel serege elpusztult és egyedül nézett farkasszemet Mihály arkangyallal és seregével), Atyánk meg is írta a szerződést, amivel ezt érvényesíteni kellett/lehetett volna. Viszont Lucifer nem volt hajlandó aláírni a szerződést, és úgy döntött,hogy tovább folytatja a harcot velünk és nem mondd le a Földről. Erre a döntésre senki nem számított a körülményeket tekintve. Így a jelenlegi helyzet az, hogy újrateremti a seregét, és hamarosan (pár hét múlva) újra folytatódnak a harcok addig,amíg végérvényesen át nem adja nekünk Gaiát és alá nem írja erről a szerződést a Fénnyel...
Kérlek benneteket ne legyetek se dühösek, se csalódottak emiatt... (mivel azzal csak a másik oldalt tápláljátok.) Tudjuk,hogy a Fény győzedelmeskedni fog, és újra mi fogunk győzni az újabb háború/háborúk alkalmával, ezen semmi nem változtat.
Leszületett angyalainktól, fényszülöttjeinktől kérjük: Ne felejtsetek el védelmet húzni magatok köré mindennap / (Védelemi módszerekről itt olvashattok: http://www.fenyorveny.hu/2013/07/spiritualis-vedelem-sotet-entitasok.html ) /. Ne féljetek, ezekre csak azért van szükségetek, hogy esélye se legyen a sötétségnek. Ezekkel is a Fényt hívjátok be környezetetekbe. Emellett természetesen égi védelemben is részesültök folyamatosan. Nagyon fontosak vagytok számunkra és az egész emberiség számára. Küldetésetek és feladatotok van (amit szerződésben vállaltatok,mielőtt lejöttetek) ,ezért is születtetek le, és nem hagyhatjátok,hogy bármi befolyásoljon titeket. Ha bármi rossz érzésetek van, bármikor, tisztítsátok meg környezetetek a negatív energiáktól. Hívjátok Mihály arkangyalt,hogy távolítsa el a negatív entitásokat/érzéseket. Az események folynak, legyetek türelemmel... fogadjátok meg addigis tanácsainkat.
Engedjétek szívetekbe a Fényt és a Szeretetet, maradjatok meg megingathatatlan hitetekben Atyánk felé.
Fogjatok össze kedveseink, mert EGYek vagytok, Fények vagytok és Fényből vagytok mindannyian. Szeressetek mindenkit a világon, mert nem különböztök akkor sem, ha fizikailag ezt most még így látjátok jelenlegi három dimenziós világotokban.
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Szeretetem és Fényem öleljen benneteket drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette": Bárány Tünde

Kapcsolódó üzenetek: Sandalphon arkangyal üzenetei: A Fény Győzelme (2013.júl.24.)
Sandalphon arkangyal üzenetei: Fény és Sötétség harca (2013.júl.22.)
Sandalphon arkangyal üzenetei: Mennyei újraavatás/Esemény főpróba (2013.júl.15.)
Sandalphon arkangyal üzenetei: Próbák hete / Feltétel nélküli szeretet
Sandalphon arkangyal üzenetei: Elfogadás/Esemény (2013.jún.9.)
Közvetítések: Marcus arkangyal - Értetek vagyok! (2013.máj.23.)
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: