Mindennapi angyali védelem
Védelem húzás előtt kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg a lakást, és téged a negatív entitásoktól, energiáktól. Ezután köszönd meg neki.
Utána képzelj el egy Fényarany piramist, aminek először a talapzatát csináld meg,és erre rá a piramist. Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
(Frissítés: 2013.aug.14.)
Az előző módszer kiegészült egy kicsit ezen a módon:
Próbálj meg mindennap védelmet húzni a ház (vagy telek) köré. Képzelj el először egy nagy fényarany gömböt, Élet Virág szimbólummal. Majd ebbe képzeld el egy Fényarany piramist (ami legalább 3m vastag fallal rendelkezik), aminek először a talapzatát csináld meg,és erre rá a piramist. Utána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
A másik védelem amit a piramis mellett is használhatsz, hogy magad köré képzelsz egy fényarany gömböt, amit kitöltessz Élet Virág szimbólummal (oldalt a képen láthatod,hogy milyen a szimbólum.)
/Ha többet szeretnél tudni az Élet Virágáról kattints a linkre: http://www.fenyorveny.hu/search/label/%C3%A9let%20vir%C3%A1ga  /
Mindennapi angyali védelemUtána kérd meg,hogy csak a Fényt szolgálja a piramis, és minden negatív entitást taszítson ki erőtől függetlenül. Utána köszönd meg az égieknek a védelmet.
/dupla védelemként tükörrel is befedheted a gömböt/
Hogy lefedd a negatív energiáit az elektromos dolgoknak, azokra képzelj lilás gömböket. 
Ha mész valahova, akkor egy arany fénycsövet képzelj magad köré és ugyanígy kérd meg azt is a védelemre, ahogy a Fényarany piramist és a Fénygömböt.
MINDEN FAJTA VÉDELMET 12 ÓRÁNKÉNT ÚJRA KELL "ALKOTNI" !.
Fényem és Szeretetem öleljen Titeket!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette": Bárány Tünde N. /www.fenyorveny.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: