Üzenet Sumadratól, a Belső Földből
Kedves magyar testvéreim/nővéreim!


Kaptam egy újabb üzenetet Sumadrától. Tessék és olvassátok el, mert rengeteg a szinkronizációs jelzés nekem. Még magam is meglepődtem rajta.


Kedves felszínlakók! Sumadra vagyok Agarthából. Már volt egy üzenetem, amiben szó volt ti számotokra a felbukkanásunkról 1 hónappal ezelőtt. A mai naptól még többetek számára fogunk már fél fizikai formában is megjelenni.


Csináltunk egy listát azokról a felszínen élő személyekről, akiknek megjelenünk rövidesen. A felbukkanásunk ideje az interferenciák miatt sajnos egyelőre korlátozott, de meg fogunk mindent tenni, hogy minél többetek lásson és vehessen tudomásul minket. Mi nem bántani jövünk, hanem meglátogatni, hogy kifejezhessük testvéri szeretetünk irántatok. Aki nem hisz nekünk vagy bennünk annak is meg fogjuk mutatni magunkat. Csak egy sokkal távolabb megközelítésből. Rá lesz vezetve általunk is a felébredésre, hogy higgyen és vehessen tudomásul bennünket.


Most a felszín alatt és az égben is, ahol a ti és a mi csillagtestvéreink a ti általatok háttérnek nevezett helyen dolgoznak elkezdtek egységgé kovácsolódni. Ezért ennek tudomásul vételében is mi magunk békében és szeretetben élünk a többi kozmikus emberrel és nem emberrel is. Ezért is nincs semmi félni valótok tőlünk, de tőlük sem. Aki fél tőlünk annak szeretetünk sugározzuk egészen addig, ameddig végleg meg nem nyugszik. Nem kívánunk és nem is fogunk erőszakot elkövetni senki ellen sem. Még az is, aki mégis a támadás mellett dönt a félelmei és a beprogramozott hiedelmei miatt az azon nyomban lefagyasztásra kerül, hogy ne ártson sem magának sem másoknak. Ez az eszköz nem okoz semmilyen sérülést és még az élet kioltására sem alkalmas.


A felszínen mi Agarthaiak és a csillagtestvéreink, akik számos szövetséget és civilizációt képviselnek már elkezdtük összehangoltan elbontani a Föld körül az elnyomóitok által felépített és működtetett égi mátrixot, ami titeket is amnéziában és félelemben tartott. Ennek hatását sokatok, aki még alszik, annak ellenére is érzi még, hogy körülötte már eltávolították ezt a mátrixot. Ezért mi megértjük és el is fogadjuk, hogyha sokatok kicsit vonakodik a kapcsolat felvételt és a velünk való egy helyen tartózkodást is illetően. Lesz nekik is idejük bőven elgondolkodni és dönteni, hogy kívánnak e velünk lenni szeretetben és békében vagy továbbra is egyedül élni és működtetni a régit, amibe sokatok kapaszkodik feleslegesen.


Aki úgy dönt mégis, hogy nem kíván, velünk lenni azt mi tudomásul vesszük és elfogadjuk. Szóval emiatt ne bántsátok egymást, hogy aztán elkezdjétek egymást erőszakosan győzködni, ami fölösleges és értelmetlen negatívitást szülne. Hiszen a Teremtő mindenkit az övéihez fog vezetni. Legyen az Agarthai vagy űrbeli. Ezért is mi csak azokkal fogunk az elkövetkező időszakban együtt lenni és dolgozni, aki komolyan gondolja, és teljes szívéből szeretné.


A föld alatt lévő komplexumok is már teljesen mentesek a veszélyes és káros cselekményektől, személyektől és eszközöktől, amiket a ti elnyomóitok tartottak fenn. Ezeket a helyeket már Fénnyel kitakarítottuk és most következik a felszín is, amit ti a tulajdonotoknak gondoltok a torz felfogásotok és rendszereitek szerint. Pedig nem az, mert a Földanyáé. Ezért teljes szívemből kérlek benneteket, hogy vegyétek tudomásul és fogadjátok el a Földanya törvényeit, ami rátok is vonatkozik, hiszen társteremtői vagytok ti is drága Földanyánknak, akárcsak mi magunk.


Aki ezt nem érti, meg az el fogja szenvedni azt, hogy az illúzióin alapuló világa szertefoszlik és már nem lesz újrateremthető. Ezért kérlek benneteket teljes szívem szeretetét sugározva nektek, hogy nézzetek magatokba és lássatok.


Köszönöm a figyelmetek felszínen élő rokonaim! A Földanya Fénye ragyogjon be benneteket. Sumadra voltam.

Közvetítette: HUNFény
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: