Mint tapasztaltátok elég sokan, a múlthét és ez a hét a próbák, kihívások hetei. A Teremtő sokatokat tesz próbára. Főleg érzelmi téren. Ez mindenkit megviselhet most. Döntésektől függetlenül. Ti vagyok a Teremtő fényei, ezért is tesz próbára titeket újra és újra. Meg kell értenetek,hogy ezek a próbák nem ti ellenetek irányulnak - még ha fájdalmasak is - , hanem azért,hogy fejlődjetek, és erősödjetek. Ezt az utat mindenkinek végig kell járnia egyszer./ Sandalphon arkangyal üzenetei: Próbák hete / Feltétel nélküli szeretet ~ angyali tanítások, angyalok, angyalok fénye, arkangyali üzenetek, arkangyalok, Fény, Isten, sandal, sandalphon, sandalphon arkangyal, Sandalphon arkangyal üzenete, Szeretet, teremtés, fényörvény,

Drága testvéreim!


Mint tapasztaltátok elég sokan, a múlthét és ez a hét a próbák, kihívások hetei. A Teremtő sokatokat tesz próbára. Főleg érzelmi téren. Ez mindenkit megviselhet most. Döntésektől függetlenül. Ti vagyok a Teremtő fényei, ezért is tesz próbára titeket újra és újra. Meg kell értenetek,hogy ezek a próbák nem ti ellenetek irányulnak - még ha fájdalmasak is - , hanem azért,hogy fejlődjetek, és erősödjetek. Ezt az utat mindenkinek végig kell járnia egyszer.
A legnagyobb próba mindenkinek amit az életben hozhat, az az önfeláldozás. Nem fizikai, hanem lelki értelemben. Néha, ha a helyzet úgy hozza, meg kell tanulnunk áldozatot hozni. Lemondani arról, amit vagy akit a legjobban szeretünk. Bármilyen fájdalommal is jár. Aki lelkiekben erős, az túljut ezeken a dolgokon.
Ezt jelenti a feltétel nélküli szeretet... hogy képes vagy bármilyen áldozatot hozni (bármiért vagy) bárkiért, mert önzetlen vagy. Az önzetlen, feltétel nélküli szeretet az Univerzum egyik alapja, amit még tanulnotok akell.
Ez minden boldogság alapja is. Ezzel önmagad is kiegyensúlyozod, az érzéseid, a gondolataid.
A feltétel nélküli szeretet szabaddá teszi a lelked.  Jóleső érzések veszik át a helyüket a lelkedben. A feltétel nélküli szeretet elhatározás és döntés... és a teljes elfogadás.
Egymás között a feltétel nélküli szeretet pedig a legnagyobb odaadás, amit az életben adhatsz...
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Szeretetem és Fényem tiétek drágáim!
Sandalphon arkangyal
"Közvetítette"/Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
Közzétette: www.angyalokfenye.hu / és www.fenyorveny.hu

(Az írást csak forrásmegjelöléssel és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!
Share To:

Post A Comment: