Párbeszéd a szíriusziakkal 13.rész: Csillagmagok spirituális utazása a Szíriusz csillagrendszerből a Földre

1. Spirituális identitás és inkarnációk

Ismerni a spirituális eredetedet azt jelenti: ismered honnan származik lelked; hogy képes vagy különböző személyekkel és barátokkal kapcsolatot felvenni, akikkel a kezdetektől fogva kapcsolatban álltál; képes vagy lelked eredeti [ősi] energiáját használni. Ezenfelül, idővel részleteket fedezel fel különböző inkarnációkból (leckék, amiket megtanultál vagy éppen nem). Emlékezz, hogy minden inkarnáció összeköttetésben van és döntő szerepe van egy személy számára.
Fontos ismerni a spirituális identitásodat, mert rájöhetsz a jelenlegi inkarnációddal kapcsolatos küldetésedre/küldetéseidre.
Természetesen a spirituális identitásod keresése hosszú és félelmetes utazás lehet (a korlátolt ismereteid és képzeleted okán). De egyszer már megtetted és jelentős spirituális előnyöd származik ebből.

2. Felkészítési zónák specifikusan a Szíriusz csillagrendszerben:

A Szíriusz csillagrendszerben található Antha nevezetű bolygó a hely, ahol sok lényt készítenek fel a más csillagrendszerek bolygóira való küldetésekre.
A bolygók, ahová a lények felkészítése zajlik, sok gonddal küszködnek: szennyezettség, háború, félreinformálás, alacsony szintű spirituális energia stb.
Az Antha-n két felkészítési zóna van az Iranthia és az Eranthia.
Ezek hatalmas városok, különböző kristályos szerkezetű épületekkel (a különböző energiák részletezése/erősítése céljából)
Az Iranthia-n a lényeket a tudományok és a technológiák terén készítik fel.
Az Eranthia-n a lényeket a művészetek és a gyógyítási technikák területére készítik fel.
Természetesen, minden lény mindkét zónán kap felkészítést, de az egyik zóna dominánsabb.

3. A kommunikáció aktiválása

A felkészítési szakaszok lezárása után, a lényeknek meg kell tanulniuk a kommunikáció aktiválását [működésbe hozását].
Ez fontos, mert az inkarnációs folyamat során a tudatosság elveszik.
A kommunikáció aktiválása belső és külső is lehet.
A belső aktiválást bárki megteheti használva a különböző megadott kulcsokat (amiket folyamatosan ismételnek, míg a használó fel nem használja őket).
A külső aktiválás egy Keresőn (csillagmag különleges küldetéssel) keresztül történhet.
Ha a kommunikáció beindul, megkezdődik a felébredés és a lény tudatában lesz spirituális identitásának és beteljesítheti a küldetését/küldetéseit.
Így a lények készen állnak, hogy más bolygókon inkarnálódjanak.

4. Közvetítő zónák

Egy lény először olyan bolygókon fog inkarnálódni, amik az eredeti bolygóhoz képest csak kisebb energetikai különbséggel rendelkeznek
Itt a lények ismételhetik az aktiválási [tudatosodási] módszereket, ill, terveik kivitelezését.
Olyan, mint egy főpróba, ahol lehetőség nyílik önmagunk tökéletesítésre a küldetés(ek) szempontjából.
A sikeres inkarnációk aránya az ilyen típusú bolygókon nagyon magas.

5. A probléma-bolygók

A közvetítő zónák utáni inkarnációk után a probléma-bolygókon való inkarnálódás következik.
Ha egy lény egy probléma-bolygón kezd inkarnálódni, akkor kezdetét veszi a kaland.
Ez egy kaland, mert sok lény összezavarodik az alacsony energia szintű bolygókon.

Ha hosszú időn keresztül nem jönnek rá, hogyan aktiválhatják a kommunikációs rendszert, akkor mélyen depressziósak, elveszettek és izoláltak lesznek. Nem lesznek képesek integrálódni a társadalmi struktúrákba és nem lesznek képesek teljesíteni küldetésüket/küldetéseiket. Számukra a társadalmi struktúrák és az emberi viselkedés irracionális, de ugyanakkor arra sem jönnek rá, mit kellene tenniük. Sem emberként, sem csillagmagként nem tudnak cselekedni. Az ő szemszögükből nézve létezésük haszontalan és irracionális. Ezekben az esetekben úgy gondolják befejezték küldetésüket, de valójában még el sem kezdték! Mások (még a felébredettek is) megtagadhatják küldetésük teljesítését. (Sok csillagmag, akinek még nem sikerült aktiválnia a kommunikációt ezeket a tüneteket fogja tapasztalni!)

A szíriuszi csillagmagok háromszor próbálkozhatnak erre a bolygóra  inkarnálódni küldetésük/küldetéseik teljesítésének céljával. Ha nem érnek el sikert ebben a három próbálkozásban, akkor visszaküldik őket a Szíriusz Csillagrendszerbe. Ha sikeresek, akkor az ő választásuk alapján eldönthetik, mit szeretnének: folytatni ezen a bolygón vagy részt vállalni egy másik programban. (Azok, akikben erős érzelmeket váltott ki a 3-as szám – emlékezzenek a jelentésére!)
A sikeres inkarnációk aránya az ilyen típusú bolygókon alacsony.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Fordítás: Scarlett / aseorkha.files.wordpress.com
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: