Párbeszéd a szíriusziakkal 11-12.rész: Dimenziók, frekvenciák, meditációs aspektusok, felemelkedés
Egy lény spirituális fejlődése összetett folyamat, mely széleskörű tudást igényel, szükséges sok elképzelés, fogalom és kategória teljes megértése.  Ezek közül sokkal visszaélnek és sok könyv vagy cikk félrevezetheti az olvasókat. „A visszaélés” származhat a szerző korlátozott fokú megértéséből vagy a különböző mindenkori tudományok tökéletlen [nem teljes] ismeretéből. Tehát, az én feladatom ebben a cikkben, hogy tisztázzak néhány fogalmat, mely számos helyen gyakran felbukkan. Ennek érdekében felsorolom a fogalmakat és értelmezésüket az aktuális tudományok/spirituális tanítások, majd szíriuszi nézőpontból is. Az olvasó feladata lesz, hogy az itt bemutatott különböző fogalmak értelmezését elfogadja-e vagy sem.

Erő

A klasszikus fizika 4 alapvető erőt különböztet meg (kölcsönhatásban lévő erőket vagy alapvető kölcsönhatásokat): elektromágneses erő (elektromosan töltött részecskék közötti erő), gyenge nukleáris erő (a szubatomi részecskék radioaktív bomlásáért felelős), erős nukleáris erő (neutronokat és protonokat köt össze, hogy egy atom magját megformálja; és a kvarkokat is ez az erő köti össze), gravitációs erő (fizikai testeknél megfigyelhető kölcsönös vonzás). Ezen erők egyike sem érintkezik a másikkal [non-contact forces].

A fent leírt erők felett, néhány kutató beszél torziós-mezőről (axion mezőről, spin mezőről, spinor mezőről vagy micro lepton mezőről) melyet a kvantum spin részecskék generálnak. A spin-spin kölcsönhatás gyorsabban megy végre, mint a fénysebesség (független tömegtől és energiától, csak információ), lehetővé teszi a paranormális jelenségeket. A klasszikus fizikusok ezt az elméletet a pszeudotudományok [áltudomány] közé sorolják.

A szíriusziak szemszögéből 7 alapvető erő létezik: 5 ezek közül a fentiekben felsorolásra és többé-kevésbé körülírásra került a tudósok által, és kettő még ismeretlen erő a tudósok számára (mely „az univerzum spirituális birodalmaihoz” kapcsolódik).

Dimenziók

Olyasvalami, ami mérhető és szabadságot kölcsönöz a helyváltoztatáshoz. Léteznek térbeli dimenziók: 3 dimenzió, hogy meghatározhatóak legyenek egy pont koordinátái a térben vagy három alapirány melyekben fel és le, balra és jobbra vagy előre és hátra mozoghatunk. Léteznek időbeli dimenziók: módok, hogy mérhetővé váljon a fizikai változás. A speciális relativitás (általános relativitás) a teret és időt, mint a négy-dimenziós változatok részeiként fogja fel, a tér-idő kontinuum (3 térdimenzió és 1 idődimenzió). A ’superstring’ elmélet [láncelmélet] 10 dimenzióval, az M-elmélet 11 dimenzióval és a ’Bosonic string’ elmélet 26 dimenzióval dolgozik (ezek az elméletek szerint mind térbeli extradimenziók). A fizikai kísérletek csak négy dimenzióval dolgoznak (3 térbeli és egy időbeli) de az egységes működő elmélet céljából (mely megmagyaráz minden jelenséget a matematikai egyenletek koherenciájában) több mint 4 dimenziónak kell léteznie. A szíriuszi nézőpont szerint 24 dimenzió létezik, amit speciális eszközökkel vagy spirituális érzékeléssel lehet észlelni.

Frekvencia

Egységnyi idő alatt ismételhető események száma.

A klasszikus fizikában elektromágneses spektrum: ELF = Extremely low frequency [extrém alacsony frekvencia], SLF = Super-low frequency [szuper alacsony frekvencia], ULF = Ultra-low frequency [ultra alacsony frekvencia], VF = Voice frequency [hangfrekvencia], VLF = Very low frequency [nagyon alacsony frekvencia], LF = Low frequency [alacsony frekvencia], MF = Medium frequency [közepes frekvencia], HF = High frequency [magas frekvencia], VHF = Very high frequency [nagyon magas frekvencia], UHF = Ultrahigh frequency [ultra magas frekvencia], SHF = Super-high frequency [szuper magas frekvencia], EHF = Extremely high frequency [extrém magas frekvencia], FIR = Far-infrared [erősen infravörös], MIR = Moderate-infrared [mérsékelten infravörös], NIR = Near-infrared [közeli infravörös], látható fény, NUV = Near-ultraviolet [közeli ultraibolya], EUV = Extreme-ultraviolet [extrém ultraibolya], SX = Soft X-Rays [gyenge röntgen sugár], HX = Hard X-rays [erős röntgen sugár], γ = Gamma sugarak.

A keresztező [átlós] hullám, mozgó hullám, mely átlós, merőleges rezgéseket tartalmaz az energiatranszfer irányában (ez a fent leírt elektromágneses spektrum esete).

A skaláris hullám, mozgó hullám, mely örvényeket tartalmaz és hosszirányú az energiatranszfer irányában. A klasszikus fizikában nem ismerték fel. Néhány liberális [unorthodox] kutató szerint ez a típusú hullám a biológiai rendszerekre és a paranormális jelenségekre jellemző.

Az emberi agy a következő állapotú agyhullámokkal működik: Gamma: 35 – 150 Hz (mentális szuperaktivitás, észlelés, problémamegoldás, félelem, lelkiismeret [conscience]; K Komplex: 32 – 35 Hz; Magas Beta: 16 – 32 Hz; Beta: 12 – 16 Hz (tevékenység, szorongás, aktív összpontosítás; Alfa: 8 – 12 Hz (relaxáció, napi álmodozás, elalvás előtti állapot); Theta: 4 – 8 Hz (álmok, mély meditáció, REM, paranormális jelenségek, tiszta álmok, asztrális utazás, etc.); Delta:0,5 – 4 Hz (tiszta álmok, test-tudat elvesztése).

Meditáció és gyógyítás során egyesek hangokat (mantrákat), fényeket, geometriai figurákat (mandalákat), kristályokat stb. használnak, mely különböző rezgésszinten működnek.

Szíriuszi nézőpontból csak néhány személy dolgozik megfelelő frekvenciákkal a tudás hiányának okán.

Holografikus univerzum és összekapcsolódás

A hologram szó görög eredetű a holos, „teljes” és a gramma, „üzenet” szóból ered. Tehát a hologram egyenlő az információ minden egyes darabkájával, bármivel összefüggésben.

A kvantumfizika az állítja, hogy az univerzum úgy tűnik, inkább hasonlít hologramra, mint puszta realitásra és sok kutató kvantum fizikus is egyetért ezzel. Bármi, amire képes vagy gondolni és bármi, amire nem vagy képes gondolni, már létezik a Mező hullámformájában. A „Mező” egy olyan „hely” ami téren és időn kívül létezik és ahol már minden (minden lehetőség) létezik, de csakis „hullám” formában. Ez a mező nem tartalmaz részecskéket; nem anyagi természetű; nem az univerzum részét képezi, hanem az, amiből az egész univerzum készült – a lehetőségek hullámaiból. [Ez tulajdonképpen a kreativitás kulcsa: ha megnyitod a tudatodat a lehetőséghullámok szélesebb spektrumának, akkor utat engedsz a kreativitásnak-ford megj.]

A holgram fontos szabályszerűsége: ha darabokra vágják, mindegyik darab kivetíti (tartalmazza) az egész képet.

Ehhez kapcsolódó hasonló szabályszerűség: minden lény kapcsolatban áll spirituális szinten [Az Egységet tükrözi egyéni szinten is.].

Szíriuszi szemszögből az „összekapcsolódási elv”-et szükséges ismerni és mindenkinek alkalmaznia kell a mindennapok folyamán [mind Egyek vagyunk].

Meditációs aspektusok szíriuszi szemszögből

Ha valaki spirituálisan szeretne fejlődn,i vegán diétát kell tartani [állati eredetű ételek mellőzése, de kezdetnek a hús elhagyása is nagy-nagy-nagy előrelépés lenne-ford. megj.]

Az illetőnek napi rutinba be kellene építeni egy dinamikus meditációt. Ez mozdulatok, légzési technikák és mentális vizualizáció egyvelege, mely különböző szinteket céloz meg: izomzat rugalmassága, mozgékonyság hangsúlya, érrendszer, kiválasztás, központi idegrendszer, ízületi folyadék, energetikai meridiánok és a fénytest.

A személy számára szükséges egy statikus meditációs gyakorlat is. Ez egy összetett légzés és mentális összpontosítás, ami különböző fizikai és spirituális szinteket céloz meg.

A későbbiek folyamán átadásra kerül egy szíriuszi meditációs technika, ami a DNS aktiválást célozza meg, ez telepatikus úton lesz megtanítva.

Minden fent leírt meditációs technika segíti egy lény felemelkedési folyamatát.

Felemelkedés

Keresztény felfogás: egy személy testbeli felemelkedése a Földről a mennyekbe Krisztus második eljövetelkor.

New Age felfogás: a fénytest (lélek), a megtisztulás után kiterjeszti magát az 5. dimenzióba (vagy azon túl) és egyesül Istennel. Mindenki  sokszor reinkarnálódott, a jelen fizikai test átmeneti és megszüntetésre kerül.

Az ET hívők [földönkívüliekben hívők] felfogása: felszállás űrjárművekkel, együttműködés kifogástalan lényekkel, akik a spirituális hierarchia szerint, összhangban  a „mennyei terv”-vel cselekednek, melyet az elsődleges kreatív erő vagy Isten irányít.

Szíriusziak szerint: Sok Föld bolygóbeli és/vagy más bolygóbeli inkarnáció után, a lélek a tudatosság magasabb szintjét érheti el és már nincsen szüksége további fizikai testhez a spirituális „növekedéshez”. Ebben az esetben egy lény csak „spirituális birodalmakban” élhet. Ha akarja, akkor segédkezhet inkarnált lényeknek vagy önkéntesként fontos küldetéseket teljesíthet. Figyelem: egy lénynek saját spirituális növekedésén és mások szükségleteiért kell munkálkodnia; egy lény sem emelkedhet fel egy magasabb spirituális birodalomba saját fejlődési folyamatában való részvétele nélkül (lásd: meditációs aspektusok szíriuszi szemszögből).
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Fordítás: Scarlett / aseorkha.files.wordpress.com
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: