Két tudós, Paul Weinzweig és Pauline Zalitzki Kuba partjainál kutatnak és egy merülő robot segítségével, megerősítették, hogy egy hatalmas város van az óceán alján.Egy ősi város amely magában foglal több szfinxet, és legalább négy óriási piramist és egyéb építményeket. Az egykori épületek most 600 méter mélyen vannak a víz alatt. Az állítják ez lehetett Atlantisz. / Óriás piramisokat és szfinxeket találtak a Bermuda háromszögben ~ atlantisz, érdekességek, hírek, piramisok, ősi civilizációk, ősi építmények, fényörvény,

Óriás piramisokat és szfinxeket találtak a Bermuda háromszögben

Két tudós, Paul Weinzweig és Pauline Zalitzki Kuba partjainál kutatnak és egy merülő robot segítségével, megerősítették, hogy egy hatalmas város van az óceán alján.Egy ősi város amely magában foglal több szfinxet, és legalább négy óriási piramist és egyéb építményeket. Az egykori épületek most 600 méter mélyen vannak a víz alatt. Az állítják ez lehetett Atlantisz. A piramisok és szfinxek nagyobbak, mint az Egyiptomban találhatóak, és ősi szimbólumokat és piktogramokat fedeztek fel rajtuk.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

altering-perspectives.com
Share To:

Post A Comment: