Üdvözöllek kedves olvasó!

Ebben a bejegyzésben egy fontos dologról szeretnék neked írni. Méghozzá arról, hogy most a régiek, akiket csak pusztán nevezzünk az elitnek. Mindenáron ragaszkodnak a hatalmukhoz. Tudom ezzel még nem mondtam most semmi újat. De jelenleg az emberek életében mindenütt világszerte meglátszó, hogy ki az, aki fent van és ki az, aki lent. Ez mindenkinél úgy van, ahogy kell lennie. Tehát a Teremtő tervei szerint.

Most azt a felkérést kaptam a Felemelkedett Mesterek egyikétől Jézustól, hogy tolmácsoljam nektek az ő üzenetét. Azt üzeni, hogy ne kövessétek tovább a régi hiedelmeket, a régi vaskori gondolkodást, a régi leláncoló függéseket/függőségeket okozó tevékenységeket. Válasszátok magatokban a feltétel nélküli szeretettet, mert ez tud csak felemelni. Minden más csak lehúzhat. Itt most az elitnél is maradva. Az itteni elit elmebetegekből áll. Aki nem hiszi nyugodtan utánuk járhat, mert egyre többen számolnak be a hivatalos fősodratú médiákban is. Magyarországon is a legtöbb nyilvánosan szereplő politikus az. Ne kövessétek őket tovább! Mert csak káoszt, anarchiát, gyűlöletet, konfliktust és alacsony rezgésű dolgokat hoznak létre és magukkal. Aztán meg 4 évente jön megint a bábok színének cseréje. Aki olvassa e sorokat és nem hisz a saját szemének vagy fülének sem e tények láttán vagy hallatán sem az csak magának árthat.

Már a Teremtő Atya/Anya és a Földanya közösen dolgoznak azon számtalan más felsőbb dimenzióban élővel, hogy a mi világunkba átküldjék ide a Fényt. Az a dolog, amit Eseménynek neveznek nagy részt rajtunk is múlik, hogy mikor történik meg, mert ahogy látja az Isten az embereken az önmunkát és a változtatni akarást annál nagyobb lesz az esély rá, hogy az Esemény annál hamarabb beindul és ezáltal megszabadulhatunk az olyanoktól, akik csak felelőtlen gyerekek módjára játszanak a bolygó és az emberiség sorsával. Semmire sem tekintetben önmagukon kívül, vagy még arra sem. 

Most csak azt tehetjük, hogy magunk deklaráljuk a függetlenségünket a régi Vaskortól minden értelemben. Aki ezt megteszi az már egy lépést tett az Aranykor felé. Magam is ezt teszem minden pillanatomban, amikor ébren járok kelek a Föld különböző szegleteiben, és mutatom a példát. Vagyis élem az életem a spiritualitás jegyében és, aki szeretne mellettem jönni az úton és felkér, hogy tanítsam azt én megtanítom addig a pontig, ameddig engedi és kéri. Azután tovább megyek az utamon. Így megy ez és nem másképp.

Na most ezt nagyobb mértékben is ellehet képzelni amikor egy fiatalabb Földi/földönkívüli faj/fajok tanul az idősebb Földi/földönkívüli fajtól/fajoktól. Ugyanez megy az egyéni életben is csak kisebben. Csakhát embereknél.

Most itt a dolgunkat magunknak kell rendbe tenni a mi ráeső részünkre. Vagyis a belsőnkre kivetülve kell dolgozni önmagunkon, hogy összhangba kerüljünk a Létezéssel (Univerzummal). Minden lehetséges formában. Ez nem azt jelenti, hogy vallásos vagy valami szekta tagja leszel. Nem erről van ebben egyáltalán szó. Pusztán hozol egy egyszerű és felelősségteljes döntést, hogy alkalmazol egy elvet. Ennek az elvnek a neve "Élni és élni hagyni" elv. Ez maga a spiritualitás alapja is. A többi csak a kiteljesedés kísérő jelensége, ami bearanyozni képes az életedet is, hogyha engeded.

Az itteni elitre is kicsit rátérve. Azt kell tennünk, hogy elkezdünk szétnézni a mi tájékunkon. Magam azt látom, hogy az egyetlen megoldás, ami képes a magyarságot (magságot) összehozni. Az maga a Borbély József által kigondolt és megjelenített Apostoli Magyar Királyság. Teljesen a spiritualitás alapján van ez a társadalmi modell is. Magam ennek nevezem. Itt nem kell semmiért sem fizetned Ft-ban mérve, hogy ennek a társadalomnak a tagja lehess. Pusztán hoznod kell egy döntést érte. De ez pusztán azzal jár, hogy a Ft helyett az STK lesz a pénzed neve. Nem kell olyan dolgokat ezentúl fizetned mint amilyen a mostani (illegitim) kormányzat teljes adórendszere. Az AMK-ban nincs adózás, mert maga a pénzrendszer egyszerűen mindenkinél úgy működik, hogy az emberek a Szent Koronát képviselők jelenítik meg magát a mindenséget. Úgy értve ezt, hogy a pénz, amit alapvető havi jövedelem néven kapsz minden hónap elsején az egy elektronikus számlára (pénztárcára) jut el. Havi 1.000 STK vagyis 200.000 Ft. Amihez pusztán a személyid, lakcímkártyád, egy fotó magadról és egy androidos NCF technológiával rendelkező mobiltelefon szükséges. Bővebb információkat a weboldalukon találsz. http://apostolimagyarkiralysag.hu/news.php

Nem kell hinned nekem a leírtak láttán sem. Mert mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy a Létezésben mit akar kezdeni magával. Ezért teljesen szabad akaratodra bízom, hogy elfogadod e ezt a felvázolt lehetőséget, vagy pedig nem. Na, de ennyit az AMK-ról. Tovább lépve az egészen.

Most az elit a médiáját, és a dezinformálós hálózatát arra használja, hogy összezavarhasson vagy megtévesszen bennünket. Nem szabad ő nekik elhinni még azt sem, amit kérdeznek. Mert annyira bele vannak süppedve a hazugságokba, hogy ők csak azt látják eredményként is, amit összehazudnak. Addig te amíg az igazat keresed, azt csak a belső iránytűd segítségével lelheted meg. Másképpen különben csak zsákutcákba jutsz.

Itt vannak a nagy lehetőségek, amik megfogják mutatni az emberek számára teljesen, hogy lehet változtatni ezeken az állapotokon a puszta akarat és a döntés által. Ezért kell csak annyit tenned, hogy elengeded a múltat. Nem eltörlőd vagy visszamész oda, hanem csak elfogadod, tanulsz belőle és elengeded, hogy a jelenedbe kerülj át. A jövődet sem előre megtervezed több évvel vagy évtizeddel. Hanem pusztán az örök most állapotában állva hagyod kibontakozni az életed. Ennyi a teendőd ahhoz, hogy önmagad lehess. Ezzel együtt dolgozol önmagadon az olyan részeiden is, amikről úgy érzed, hogy nem szolgálnak már téged a létedben.

Köszönöm a figyelmet!
Írta HUNFény
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: