Mit tartalmaz a hamburgerekben található darált hús, valamint a virsli sok más étel mellett? Valóság lenne, amit nap mint nap megeszünk? / Ezt tartalmazza valójában a hamburger és a virsli ~ egészség, egészségtelen ételek, hírek, napi mérgeink, fényörvény, életmód,

Ezt tartalmazza valójában a hamburger és a virsli

Mit tartalmaz a hamburgerekben található darált hús, valamint a virsli sok más étel mellett? Valóság lenne, amit nap mint nap megeszünk?

Hamburgerek

A piacon található darált hús feldolgozott (pink slime = rózsaszín iszap) marhahúsból készül, amelyet ammóniával itatnak át. A “Pink slime” olyan húsmaradványokból készül, amelyet egy időben csakis kutyatápként értékesítettek. A nagy csirkefarmokon nevelt tyúkokat arzénnal etetik, hogy a húsuk rózsaszín legyen.

A hotdogban található virsli

A virsli húsmaradványokat, zsiradékot tartalmaz, valamint gabonakeveréket, amely zsemlemorzsa, zab és liszt keveréke.

A kereskedelembe kapható méz legtöbb esetben nem tartalmaz pollent, legnagyobb összetevője az adalékanyagok és a kukoricaszirup.

Görög joghurt

A hazánkban is népszerű görög joghurt olyan eljárással készül, amely során több millió kilogramm hulladék marad hátra, ez igencsak káros a környezetre nézve.

A világ garnélarák importjának 86%-át az Egyesült Államok vásárolja fel, ebből csupán 0,1 %-ot vetnek alá vizsgálatnak, hogy kiderítsék a kémiai szennyezettségét. Egy véletlenszerű ellenőrzés során 34 garnélarák szállítmányt ellenőriztek, ebből hat tartalmazott rákkeltő anyagokat.

Maraschino cseresznye

A cukrásziparban felhasználásra kerülő Maraschino cseresznye mindig tökéletesnek néz ki, a következő eljárás során kapjuk a tányérunkra: előbb kifehérítik őket, majd kukoricaszirupban pácolják végül ismét befestik a cseresznyét pirosra. A kereskedelemben kapható reszelt sajt cellulóz darabkákat tartalmaz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


twice.hu
Share To:

Post A Comment: