Frissítés: Sandalphon üzenetei: Mennyei újraavatás (2013.júl.15.) (Raphael arkangyalé)!!!

Drága testvéreim, fénytestvéreim!


Mai üzenetemet egy szomorú hírrel kell kezdenem. Sokan ismeritek Raphael arkangyalt. Évszázadok, évmilliók óta tevékenykedett, gyógyította az embereket, angyalokat, minden élőlényt az Univerzumban. A sötétség viszont addig próbálkozott, míg elérte a célját, és megtörte őt (és a 3D-s világ...). Meg kell értenetek,hogy Mi is teremtett lények vagyunk, akik néha (nagyon ritkán) hibázhatunk, csak úgy, mint Ti. /Ehhez had tegyek hozzá annyit magyarázatként,hogy NEM LETT BUKOTT (!), a felsőbbik énje még mindig fent van (és amint összeszedi magát, visszakapja régi méltó helyét is az Élet fájában! Tekintsétek ezt úgy,mintha ideiglenesen, rövid időre átadta volna a stafétabotot valakinek!). De mivel ő leszületett ide a 3 dimenziós világotokba, történtek vele olyan dolgok,ami miatt megtagadta az angyali énjét, ezért nem tud 100%-osan teljesíteni. Viszont a mostani portálnyitáshoz szükség van minden arkangyalra. És arra,hogy mindenki 100%-os legyen. Fontos lesz a Mi erőnk a sötétség ellen a portálnyitásnál, mivel szükségetek lesz az Élet Virágra./ 
Viszont az élet megy tovább...
Vele, vagy nélküle.
Nem menthetünk meg mindenkit, ezt Ti is nagyon jól tudjátok - ha még nem, akkor ezt is megfogjátok tapasztalni. 
Gyógyító angyal nélkül viszont nem maradhat a Mennyország,az Univerzum, és Ti sem, így új arkangyalt teremtett Atyátok.
A beavatása után megkapta angyali pecsétjét is, így üdvözöljétek Szeretettel és Fénnyel őt, Marcus arkangyalt /Az új kor angyala/.
Marcus mostantól nem csak gyógyítani fog, hanem harcolni is fog
a sötétség ellen. Azért,hogy minél előbb teljes tudatosságban legyetek. Nagy változásokban vagyunk benne,új energiák...
Marcus arkangyal
/a félreértések elkerülése végett:
 a kép illusztráció!/
Ő már a mostani új energiákat képviseli. Így sok új dolgot tapasztalhattok meg majd általa.
Erősíteni fogja az arkangyalok által felállított Élet fáját a fő arkangyalok között. 
Mostantól őt hívjátok, ha szükségetek van gyógyító energiára.
(Ha valaki olyan szinten van, hogy látja is, akkor erről fogja megismerni: Magas, barna, vállig érő haj, kék szemek, melyek nagyon csillognak. Piros és fehér ruhát szokott viselni. Piros azt jelzi hogy harcos, a fehér a szeretet és a tisztaság színe. )
Marcus arkangyal pecsétje
Tudjuk,hogy ez a helyzet senkinek sem könnyű, nekünk égieknek még nehezebb.....
Marcus azt üzeni az embereknek,hogy: "Nem kell erőltetni az elfogadásomat, eljön majd az ideje"
Erre a mennyei zenére avatták be őt:  


(Ezt az információt sokan meg fogják támadni /emberek/, de attól még ugyanúgy teszi, és tesszük a dolgunkat, ahogy eddig. Ez nem fogja befolyásolni sem őt, sem pedig minket a feladatainkban és a küldetéseinkben. Mindenki szabad akaratára van bízva,hogy kezeli ezt a helyzetet. Mi nem fogjuk ráerőltetni senkire azt, amit nem képes befogadni a 3 dimenziós tudata. Mindenkinek meg van a saját hite. Ahogy ő is mondta, eljön mindennek az ideje és eljön majd az az idő is,mikor képesek lesztek őt elfogadni szeretettel és fénnyel.)
Ez volt az egyik része az üzenetemnek... 
Másik fontos dolog, amit átszeretnék nektek adni egy üzenet Gaia földanyától: 
"Felgyorsulnak az események.Védjétek magatokat gyermekeim. A következő időkbe sok támadás lesz a közelgő portálnyitás miatt. Meditáljatok, amikor tudtok illetve szükségét érzitek, de még fontosabb, hogy adjátok a Fényeteket azoknak akik értetek harcolnak a sötét ellen más dimenziókba"
Kérlek benneteket testvéreim, kövessétek Gaia kérését, és tegyétek meg a szükséges lépéseket. Hamarosan itt van a várva várt május 25.-i portálnyitás, amihez mindenkire szükség van. Minden emberre, minden fénymunkásra, minden szerető szívre. 
További tenni valók a portálnyitással kapcsolatban, instrukciók ezen a linken olvashatók: 
A mostani időkben sokan tapasztaltok és sokan fogtok tapasztalni kellemetlen fizikai tüneteket magatokon. De ne ijedjetek meg. Ez csak egy tisztulási folyamat. Gaia is tisztul, és ti is tisztultok.
Próbáljátok emelni napról napra a rezgéseteket,mert Gaia is ezt teszi. És egyre gyorsabban.
Hallgassatok a belső hangjaitokra, és ne hagyjátok, hogy bármilyen negativitás eltántorítson a feladatotoktól. 
Kérjetek védelmet mindennap Mihály arkangyaltól, és ő mindenkihez eljut és védelmezi azt, aki kéri a segítségét. 
Nagyon szeretünk benneteket egész lényünkkel. 
A szeretet a kulcs mindenhez, ami az Univerzumban létezik. Használjátok és minden ajtó kinyílik számotokra.  A szeretet a legnagyobb erő és energia az Univerzumban.
Fény és Szeretet nektek drága testvéreim!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: