Párbeszéd a szíriusziakkal 9.rész: Mihez kezdjünk a szíriuszi üzenetekkel?

1. Üzenetek megfejtése

Az előző cikkekben leírtam a szíriuszi csoporttal való kapcsolatfelvétel módját. Akik kipróbálták a módszert különböző tapasztalatokat gyűjthettek. Ezek az üzenetek lehetnek egyénre szabottak, formailag pedig: gondolatok, képek, érzések, vágyak, érzékelések, álmok vagy asztrális utazások. A spirituális tapasztaltok gyűjtése fontos mozzanata lehet a személyes fejlődésünknek, de ami még ennél is fontosabb az az üzenet a tapasztalás mögött. Ha megvan az üzenet, valóban képesek vagyunk megfejteni azt? A megfejtés nem könnyű feladat, mert az üzenet szimbólumokat tartalmaz. Ezek pedig olyan jelentéssel bírnak, melyek életünk több aspektusát lefedhetik. Tehát meg kell értenünk, mi az, ami igazán fontos számunkra egy specifikus összefüggésben, térben és időben meghatározva. Ennek megítélése a fejlődési fokunktól függ keresésünk során. De ennek a finom erénynek a megszerzése [felépítése] az időn múlik. Ez azt jelenti türelemre és kitartásra van szükségünk. És hosszú idő elmúlásával megbízhatunk forrásunkban.


2. Egy adatbázis létrehozása az üzenetek számára

Nos, megbízunk a forrásunkban és sok üzenetünk van. -Ekkor szükséges az üzenetek számára egy adatbázis felépítése. -Ez nagyon fontos lépés, kulcsfontosságú a keresésünk során. Kutatásokba kezdhetünk ezekre az információkra alapozva. És rájövünk, sok dolog függ össze a spirituális utunkkal: identitásunkkal, küldetésünkkel, általános információkkal stb. A jövőre nézve látnunk kell, mit kell kutatnunk, hogy életünket egy nagyobb összképbe illeszthessük.


3. Az üzenetek használata a mindennapokban

Megvan az átfogóbb képünk. El kell döntenünk, hogy folytatjuk „utazásunkat” vagy megállunk. Ha megállunk, mire akar kilyukadni az összes információ? És minden erőfeszítésünk és erőnk hiábavaló volt? Nos, logikusnak tűnhet folytatni. És a következő lépés az üzenetek „végrehajtása”.

És sok kérdés fog felbukkanni:
        +Könnyű vagy nehéz a feladat?
        +Kedveljük az üzentet vagy sem?
        +Szükséges valamin változtatni az életünkben?
        +Mi lesz mások véleménye rólunk?
        +Rendelkezünk-e a szükséges bátorsággal?
Ezután a gondos megfontolás után, követni fogjuk küldetésünket.

4. Kizárólag szíriuszi csillagmagoknak: Ébredjetek!

Nem azért inkarnálódtál a Földre, hogy segítsenek rajtad, hanem, hogy te segíts! Tehát felejtsd el a siránkozást, hogy milyen nehéz itt lenni, emlékezz a küldetésedre! Rendelkezel az erővel, hogy túlszárnyald a nehézségeket; máskülönben nem inkarnálódtál volna ide! Te vagy az összekötő kapocs a földi civilizáció és a szíriuszi civilizáció között!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Fordítás: Scarlett / aseorkha.files.wordpress.com
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: