Párbeszéd a szíriusziakkal 6.rész
Tisztázás, tekintetbe véve az én személyes tapasztalataimat és a ti kommunikációs vállalkozásotokat:

-Nem vagyok tudatában, hogy egy szíriuszi hajó fedélzetén lettem volna.
-Nem vagyok tudatában, hogy szíriusziak látogattak volna meg.
-Nem láttam őket személyesen.
-Nem láttam őket víziókban vagy álmokban.
-Nem csatornázom őket.
-Csupán telepatikus úton kommunikálok a szíriusziakkal (mint egy rádiós kommunikáció).
- A telepatikus kommunikáció csak szavakat tartalmaz, képeket nem (hasonló a gondolathoz).
-A telepatikus kommunikáció nem könnyű, mert sok energiát, összpontosítást kíván és olyan folyamat, mely megkívánja a saját gondolatok/érzelmek/vágyak és más dolgoktól való megkülönböztetést.
-A kapcsolatfelvétel procedúrája sok éves kísérletezés eredménye.
-Fontos fenntartani ezt a procedúrát a telepatikus kommunikáció során, mert általa sok szubjektív tapasztalat kimaradhat (hiszen a szíriusziakkal való kapcsolatfelvétel kíséreltének lényege, hogy velük vegyük fel a kapcsolatot és nem más lényekkel/teremtényekkel/szellemekkel [spirit])
-Kivétel nélkül mindenki felveheti velük a kapcsolatot, függetlenül attól állt-e korábban kapcsolatban civilizációjukkal vagy sem.
-De az is igaz, ha vannak kapcsolataid, akkor könnyebben megy.
-Fontos, hogy sokan vegyék fel a kapcsolatot a szíriusziakkal, mert így értékelhetőbb információra tehetünk szert.
-Néha több alkalom is eltelik vagy hosszabb idő, mire információhoz jutsz.
-Nem válaszolnak meg bármilyen kérdést (lásd 1. és 2. rész).
-Van idő, amikor nem tudsz kapcsolódni hozzájuk (lásd 1. és 2. rész).
-Ez a telepatikus kommunikáció közvetlen összefügg a tudatosságoddal [annak szintjével].
-Néha csak sejtésed lesz, ötleted vagy megérzésed, a részletes válasz a spirituális növekedésedtől függ.
-Tartsd szem előtt, hogy minden személy egyedi, ezért a tapasztalataik is különböznek egymástól.
-Elmédet tisztán kell tartanod, fokozatosan mélyítsd el a kapcsolatfelvételt, kiiktatva a gondolataid, érzelemid és vágyaid közötti különbözőségeket.
-Maradj koncentrált (kérdéseidre összpontosítva) a kommunikáció folyamán.
-Nincsenek: megállapodások, megegyezések, határidők, besorolások és feltételek közted és a lények között. Rajtad áll, felveszed-e a kapcsolatot vagy sem.
-A különböző vallási elképzelésekhez nem adnak részletes válaszokat (tiszteletben tartva a személyes életet, küldetés stb.). Nagy különbség van a Megváltó [Megmentő] és a Fénylény között.
-Ők azt mondják nem inkarnálódott a Földre Megváltó. Egy Megváltó [megmentő] megmenti az embert, függetlenül attól, mit tett vagy nem tett az illető életében. Ebben az esetben az embereknek csak hinniük kell a Megváltóban [Megmentőben], de más tett nem szükséges. Az emberek csak figyelmetlen hívők. (Érted már ezt?)
-Az egyetlen ok, amiért (ezekben az időkben) olyan sok fontos Fénylény inkarnálódott a Földre, hogy teljesítsék saját küldetésüket. Származhatnak Angyali Birodalmakból vagy a mi valóságunkból (más bolygókról). Egy Fénylény nyújthat segítséget, adhat tanácsot és vezetheti az embert. De az embernek magának kell megdolgoznia a személyes fejlődéséért, segítve mások bajbajutottságán is. Egy ember sem emelkedhet fel egy magasabb spirituális birodalomba a saját fejlődési folyamatát kikerülve. (Érted már ezt?)
-Légy tudatában, hogy időközben a vallási szövegeket módosították, átszerkesztették és újraírták, így gyakran nem vagy még minimális szinten sem egyeznek meg az eredeti tanítással.
-Saját magadnak kell információkat felkutatni az ókori civilizációkról, a fizikáról, a biológiáról, a genetikáról stb., hogy tájékozott légy a legutolsó tudományos elméletekről és felfedezésekről. Ha nem érted meg a koncepciókat, mint a multidimenziók, multiverzumok, időutazás, rezgéshullámok, reinkarnáció, élet más bolygókon, spirituális birodalmak, pszi-jelenségek stb. ne is gondolja arra, hogy kapcsolatot kezdeményezel a szíriuszi lényekkel telepatikus úton. Gondold újra át a világegyetemmel és az élettel kapcsolatos nézeteidet és ezután próbálj kapcsolatba lépni velük.
- A „Csapatok”, a „Hexagonok”, a „Csatornák” és a „Méhsejtek” nem hozhatók összefüggésbe földi emberekkel kapcsolatos erőszakos elrablásokkal, genetikai kísérletekkel, orvosi kísérletekkel, hibridizáló programokkal, fizikai kísérletekkel vagy spirituális kísérletekkel.
-Nem próbálják semmilyen formában megfélemlíteni, megijeszteni, bántani a földi embereket.
Miért próbálna bárki kommunikálni a szíriusziakkal?
Azt gondolod csillagmag vagy? Ha igen, miért ne lépnél kapcsolatba a spirituális családoddal?
Ha nem, miért ne akarnál többet megtudni magadról? Vonatkozzék bármelyik is rád, rajtad áll, hogy felébredsz-e vagy sem, hogy tudatosodsz-e vagy sem!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Fordítás: Scarlett / aseorkha.files.wordpress.com
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: