Párbeszéd a szíriusziakkal 10.rész: Lénytípusok, akik részt vesznek a Föld bolygóval való munkában

Föld-mag ember:

A lélek eredete a Föld bolygóhoz köthető (A Földhöz kapcsolódó spirituális birodalmak által). A lélek kizárólag a Föld bolygón inkarnálódott (számos alkalommal, különböző korokban) A test emberi (az utolsó tudományos genetikai beavatkozás 200.000-150.000 évvel ezelőtt volt a Föld bolygón). Néhány különböző emberi test-típus létezik a Földön (mely ugyanabban az időszakban lett kialakítva, lsd. fent). Ezeket a különbözőségeket a mai tudósok is megtalálták, tanulmányozva az élő népesség emberi genomjait: két csoportot Közép-Afrikában, egy csoportot Tanzániában, egy csoportot Észak-Indiában és egy csoportot Kínában. Ennél több csoportnál is felfedeztek „genetikai anomáliákat” mely összezavarta a tudósokat, te „katonai okokra” hivatkozva, eltitkolták a nyilvánosság elől. Vannak jól szervezett kisebb csoportok, akik tudatában vannak „genetikai identitásuknak” de ezt az információt „megtartják maguknak”. A földi népesség zöme ebbe a típusba tartozik.

Föld-mag csillag ember:

A lélek eredete a Föld bolygóhoz köthető. A lélek különböző bolygókon inkarnálódott. A test emberi.
Kisebbség a Földön, fő ismertetőjegyük a „kreativitás” (annak minden formájában és minden területen) 

Föld-mag csillag hibrid:

A lélek eredete a Föld bolygóhoz köthető. A lélek különböző bolygókon inkarnálódott. A test hibrid. Az emberi lények és a földönkívüliek közötti genetikai tudomány által létrehozva, az elmúlt néhány ezer év alatt. Kisebbség a földi népességben, fő ismertetőjegyük a „paranormális képességek”.

Csillag-mag ember:

A lélek eredete más bolygóhoz köthető. A lélek különböző bolygókon inkarnálódott. A test emberi. -Kisebbség a földi népességben, ’specifikus küldetéssel’. 

Csillag-mag hibrid:

A lélek eredete más bolygóhoz köthető. A lélek különböző bolygókon inkarnálódott. A test hibrid. -Kisebbség a földi népességben, ’fontos küldetéssel’. 

Földönkívüli:

A lélek eredete más bolygókhoz köthető. A lélek különböző bolygókon inkarnálódott. A test földönkívüli. Más bolygókon lett létrehozva, különböző módon. Az emberi testtől nagyon eltér. Különböző földönkívüli csoportok tagjai, ’titkos küldetéssel’. 

További lénytípusok, akik részt vesznek a Föld bolygón való munkában:

Nano-robot, robot (mesterséges agy, mesterséges test), android (mesterséges agy, biológiai test), cyborg (biológiai agy, mesterséges test), klón (biológiai agy, biológiai test), uno (kevert agy –biológiai és mesterséges- , kevert test –biológiai és mesterséges-). 
Rendkívül fejlettek technológiailag.
Képesek fizikai interakcióra lényekkel fizikai vagy pszichés szinten (mentális szinten mesterséges telepátiával).
Nem rendelkeznek lélekkel.
Nem rendelkeznek érzésekkel.
Nem rendelkeznek humorérzékkel.
Formájukat tekintve humanoidok [emberszerűek].

A Föld bolygón való munkában különböző típusú spirituális lények is részt vesznek (elementálok, szellemek, angyalok, fénylények stb.) – ezzel kapcsolatos részletek különböző forrásokban megtalálhatók.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Fordítás: Scarlett / aseorkha.files.wordpress.com
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: