Marcus arkangyal beszélek hozzád! Hívásodra vagyok itt! Bár már reggel is jelen voltam, érezned kellett és érezted is az energiát! Én vagyok, létezem, és minden erőmmel szolgálom a Fényt, segítek minden lénynek, aki felhatalmaz erre! Ezért vagyok! Értetek vagyok!/ Marcus arkangyal: Értetek vagyok! (2013.máj.23.) ~ AA Marcus, angyalok, angyalok fénye, Archangel Marcus, arkangyali üzenetek, arkangyalok, égi közvetítések, Marcus, Marcus arkangyal, Marcus arkangyal üzenete, közvetítések,

Marcus arkangyal beszélek hozzád! Hívásodra vagyok itt! Bár már reggel is jelen voltam, érezned kellett és érezted is az energiát!
Én vagyok, létezem, és minden erőmmel szolgálom a Fényt, segítek minden lénynek, aki felhatalmaz erre! Ezért vagyok! Értetek vagyok!
Marcus arkangyal
Közvetítette: Oláh Edit Olga / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta 
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!

Share To:

Post A Comment: