Frissítés: Sandalphon üzenetei: Mennyei újraavatás (2013.júl.15.) (Raphael arkangyalé)
Üzenet- Raphael-2013.05.24. du.

Már nem tudok segíteni neked, hidd el megtenném amit kérsz, gyógyítanék, de nincs felhatalmazásom, mert már nem vagyok az, aki voltam! Hívd Marcust, ő nagyon szeretetteljes, nagyon hasonlít hozzám, a régi énemhez. 

Én most máshová tartozom, HIDD EL NEM ÍGY AKARTAM, de választanom kellett, sajnálom.

DE ELJŐ AZ IDŐ, MIKOR SZABADON VISSSZATÉREK HOZZÁTOK! Addig is hívjátok Marcust!

Tudom, nehéz ezt megérteni, nem is várom el, hogy megértsd! De tudom, eljön a nap, mikor újra itt leszek, és segítek Nektek! Kérlek, próbálj meg megérteni, ha tudsz. Most mást kellett választanom! Nem mondhatok többet! Ne kérdezd, miért és hogyan! Bonyolult lenne elmagyarázni, még saját magamnak is! Bocsáss meg! Még találkozunk egy szép napon, más körülmények között, még vissza fogok térni, hogy jóvá tegyem azt, amit most teszek! 
Választanom kellett! És jó okom volt arra amit választottam, de erről nem beszélhetek. Hívjátok Marcust, tekintsetek rá úgy, mintha én lennék! Mert igazából valahol tényleg én vagyok ő, és ő meg én! Isten veled, kedvesem!

(Pár perccel később:)

Raphael vagyok megint, egyesek félre akarnak vezetni benneteket!
Próbálják Marcust okolni mindenért, az emberek még alszanak, nem tudják mi történt! Ne keressetek felelősöket, csak tegyétek a dolgotokat, de egyelőre ebben segíteni nem tudok! 
Most saját magamon kell segíteni, saját magamon kell dolgoznom, hogy egyszer még emelt fővel visszaérkezhessek, és elmondjam, mi is történt valójában!
Tedd a dolgod, kérlek, és azt is vedd figyelembe, a gyógyító erő benned megvan! Ez volt a hivatásod, - energiamezőkön, aurán keresztüli gyógyítás-, de ezt már más forrásokból is hallottad, csak bízz magadban, és hidd el végre, te fontos ember vagy!
Többet nem mondhatok, már eddig is többet mondtam mint amennyit mondhattam volna!
Szeretettel, Raphael!


Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: