Sokkot kaptak az orvosok, és még azóta is értetlenül állnak a jelenség előtt, amit egy hétéves indiai kislánynál tapasztaltak. Kura Nitya nem mondható betegnek, de állapota meglehetősen aggasztó, ugyanis ha sírni kezd, szeméből könnyek helyett kövek patakzanak. / Köveket könnyezik egy kislány Indiában ~ érdekességek, hírek, rejtélyek, titkok, fényörvény, paranormal,

Köveket könnyezik egy kislány Indiában
Sokkot kaptak az orvosok, és még azóta is értetlenül állnak a jelenség előtt, amit egy hétéves indiai kislánynál tapasztaltak. Kura Nitya nem mondható betegnek, de állapota meglehetősen aggasztó, ugyanis ha sírni kezd, szeméből könnyek helyett kövek patakzanak. A helyi újság szerint Kuránál két hete kezdődött a kőfolyás a jobb szeméből, és az orvosoknak sejtelmük sincs, mi okozza a különös rendellenességet.Naponta 12-25 követ könnyezik a kislány, ami nem okoz ugyan fájdalmat, de Nitya érzi, hogy olyankor megdagad a szeme.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: