Ha egy gyár a vásárlóit kérdezi az autótervekről, szinte biztos hogy lesz legalább egy javaslat lebegő járműre.Mindenesetre az egyik pályázat annyira megtetszett a cégnek, hogy készített belőle egy videótervet. Annyira azért nem érdekes, mint a DeLorean a Vissza a jövőben című filmben, de megér egy pillantást./ Íme a Vokswagen lebegő autója ~ jövőnéző, videók, érdekességek, világ, fényörvény, jövőkép,

Íme a Vokswagen lebegő autója
Ha egy gyár a vásárlóit kérdezi az autótervekről, szinte biztos hogy lesz legalább egy javaslat lebegő járműre.Mindenesetre az egyik pályázat annyira megtetszett a cégnek, hogy készített belőle egy videótervet. Annyira azért nem érdekes, mint a DeLorean a Vissza a jövőben című filmben, de megér egy pillantást.
A videón egy pár látható, amint beszállnak egy gigantikus jojóba, majd elmennek egy körre. Ilyen lesz a jövő közlekedése?
Láthatóan nagyon jól manőverezik, akár egy helyben is képes megfordulni. A biztonságra is nagy hangsúlyt fektettek, a szenzorok folyamatosan pásztázzák a környezetet és beavatkoznak, ha szükséges, így elkerülhetőek a balesetek.
A pályázatot egyébként Kínában hirdették meg, 33 millió látogatója volt és 119,000 ötletet küldtek be.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


szon.hu
Share To:

Post A Comment: