Bezárták Macedónia valamennyi McDonald's éttermét, mert a világ legnagyobb gyorsétterem-lánca helyi partnere, az SJ Company működési engedélyét bevonták.Vadnai Ágnes, a McDonald's Europe kommunikációs vezetője a NOVA tévének megerősítette a hírt. Egyelőre nem lehet tudni a hatóságok döntésének okát, csupán annyit árultak el, hogy az nem valamilyen ellenőrzés következménye - írta a Balkan Insight -, az SJ Company pedig nem hajlandó nyilatkozni./ Az ország, ahol bezárták összes McDonald's-ot ~ ébredés, hírek, igazság, McDonald's, napi mérgeink, valóság, hétköznapi mérgeink, fényörvény,

Az ország, ahol bezárták összes McDonald's-ot
Visszavonták a McDonald’s macedóniai franchise-partnerének működési engedélyét, és valamennyi éttermét azonnali hatállyal bezárták.

Bezárták Macedónia valamennyi McDonald's éttermét, mert a világ legnagyobb gyorsétterem-lánca helyi partnere, az SJ Company működési engedélyét bevonták.Vadnai Ágnes, a McDonald's Europe kommunikációs vezetője a NOVA tévének megerősítette a hírt. Egyelőre nem lehet tudni a hatóságok döntésének okát, csupán annyit árultak el, hogy az nem valamilyen ellenőrzés következménye - írta a Balkan Insight -, az SJ Company pedig nem hajlandó nyilatkozni.
A döntés meglepte a potenciális vendégeket, akiket az éttermek ajtaján országszerte egy rövid tájékoztatás fogadott, miszerint az étkező "ideiglenesen zárva" van. Nem tudni, hogy a McDonald's, amely első éttermét 16 évvel ezelőtt nyitotta meg Macedóniában, folytatni fogja-e tevékenységét az országban, egy másik céggel kötve franchise-megállapodást.
A MINA macedón hírügynökség úgy értesült, hogy a helyi vállalkozó és a franchise tulajdonosa, vagyis a McDonald's Europe közötti vita a működési engedély megvonásának oka. Ezzel Izland után Macedónia lett a második európai ország, ahol bezárták a McDonald's gyorséttermeket.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!napi.hu

Share To:

Post A Comment: