Burt Goldman képes úgy fókuszálni gondolatait, hogy le tudja lassítani öregedését, bármilyen új képességet el tud sajátítani és teljes egészségnek örvend. Sok beteg emberen is segített a víz által. Hogy te is segíteni tudj magadon, vagy másokon, ehhez 3 feltételt kell megteremtened. / A víz programozása - így használd energetizálásra ~ érdekességek, hírek, tudás, víz programozása, víz, fényörvény, ezotéria, spiritualitás, életmód, egészség,

A víz programozása - így használd energetizálásra
Burt Goldman-t csak úgy emlegetik, mint "az amerikai szerzetes". Már elmúlt 80 éves, de most éli reneszánszát. Az elmúlt néhány évben könyvet írt, megtanult fényképezni úgy, hogy 6 hónap múlva képei bekerültek az International Photography Hall of Fame-be, vagyis a nemzetközileg elismert fényképész hírességek közé; megtanult festeni és készített egy art weboldalt; megtanult énekelni és kiadott egy CD-t. Burt képes úgy fókuszálni gondolatait, hogy le tudja lassítani öregedését, bármilyen új képességet el tud sajátítani és teljes egészségnek örvend. Ennyit róla bevezetésként. A következőkben egy technikát mutatok be tőle, hogyan használja a vizet katalizátorként.

A katalizátor egyik jelentése: valami, ami egy esemény bekövetkezését előidézi. Ez bármi lehet, de jelen esetben a vizet használjuk, mert szinte minden szituációban alkalmazható. Egy pohár víz, amit előtte energetizáltunk. Ez a legalapvetőbb katalizátor.

Burt elmondta, hogy ő minden új dologra alkalmazni szokta, ami a házába kerül. Ha vesz egy számítógépet, először meghinti az energetizált vízzel. Nem kell meglocsolni, csak az ujjait mártja a pohárba és pár cseppet ráfröcsköl. Ugyanezt minden új dologgal megteszi, ami a házába kerül, legyen az egy levél, számla, új cipő vagy bármi más. Sőt, amikor új otthonba költözött, elsőként minden falat, plafont, padlót meghintett ezzel az energetizált vízzel.

Sok beteg emberen is segített a víz által. Hogy te is segíteni tudj magadon, vagy másokon, ehhez 3 feltételt kell megteremtened:
- szándék
- érzelemmentes állapot
- energetizált katalizátor

"Amikor meghallom a problémát és kérek egy pohár vizet, ezzel szándékom keletkezik, márpedig az, hogy segítsek neki. Segíteni akarok, ez önmagában jó szándékot jelez, de nem válhat ez a vágyam félelemmé, mert akkor ezt viszem át a vízbe. Minél erôsebb a vágy a segítésre, annál erôsebbek az érzelmek. Hogy kioltsam az érzelmeket, koncentrálok a pohár vízre. Mennyire tiszta, úszkál-e benne buborék ... Ezzel elvonom gondolataimat a problémától.
Én úgy energetizálom a vizet, hogy homlokom elé tartom, elképzelek egy fehér fénysugarat, ami homlokomból a vízbe áramlik. Ez kb. 10 másodpercig tart. Akár lerakhatnám a poharat az asztalra is, beledughatnám az ujjam, miközben az "energizálj" vagy "gyógyulj" vagy egyéb más szóra gondolok. Ez teljesen mindegy. Én a homlokom elészoktam tenni.
Az utolsó vizualizálásban képzeld el, hogy a személy azt teszi, amit korábban nem tudott megtenni a probléma miatt! Ha mondjuk meszes a válla és nem tudja felemelni a karját, akkor képzeld el, hogy nyújtózkodik vagy teniszezik vagy amit akarsz!"
Egy fiatalember nagyon csúnya pattanásait mulasztotta el ezzel a módszerrel.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
udatvaltas2012
Share To:

Post A Comment: