A Gazdasági Rádió cikke szerint a CIA egyik különleges központjában több száz szakértő figyeli ez emberek hangulatát a Facebook oldalak és a Tweet-ek alapján. A tartalmakat a szakértők elemzik, majd a Fehér Házba is eljuttatják az eredményeket, amelyek a külpolitika alakításában is napi segítséget nyújtanak. A meghatározó és elemezhető források közt mind nagyobb szeletet képvisel az online megjelenő tartalom, az egyik ilyen meghatározó oldal a Facebook. / A CIA a Facebookon keresztül figyeli a néphangulatot ~ ébredés, facebook, hírek, igazság, internet, közösség, megfigyelés, valóság, fényörvény,

A CIA a Facebookon keresztül figyeli a néphangulatot
A Gazdasági Rádió cikke szerint a CIA egyik különleges központjában több száz szakértő figyeli ez emberek hangulatát a Facebook oldalak és a Tweet-ek alapján. A tartalmakat a szakértők elemzik, majd a Fehér Házba is eljuttatják az eredményeket, amelyek a külpolitika alakításában is napi segítséget nyújtanak. A meghatározó és elemezhető források közt mind nagyobb szeletet képvisel az online megjelenő tartalom, az egyik ilyen meghatározó oldal a Facebook. A Facebook teremtője Mark Zuckenberg nemrég azt mondta, hogy a szédületes fejlődésük következtében 2012-ben az egymilliárd tagot is elérheti az oldal. Persze a Facebook tagok nagy része továbbra is külföldi, emiatt logikus azt gondolni, hogy minden országnak megvan a saját Facebook-figyelő szerve.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


hir.ma
Share To:

Post A Comment: