Ikerláng: energetikai Másik Felünk. Van, aki Lélekpárnak, Lelki Társnak hívja. Mielőtt a Földre születünk, mi, a Lélek kettéválunk azért, hogy megjelenhessünk a Dualitás síkján. Ekkor lesz Az Egy-ből Nő és Férfi. Jellemzőink: Leginkább egy félbetört kekszhez hasonlítható. / Ikerlángok - Lélektársak ~ ezotéria, fényörvény, hírek, ikerlángok, lélektársak, lelkitársak, spiritualitás, kapcsolatok, szerelem,

Ikerlángok és Lélektársak
Ikerláng: energetikai Másik Felünk.
Van, aki Lélekpárnak, Lelki Társnak hívja.
Mielőtt a Földre születünk, mi, a Lélek kettéválunk azért, hogy megjelenhessünk a Dualitás síkján. Ekkor lesz Az Egy-ből Nő és Férfi.
Jellemzőink:
Leginkább egy félbetört kekszhez hasonlítható. Ugyanabból az anyagból gyúrtak minket, EGYek vagyunk, azonban mindkét Fél legfőbb vágya az, hogy újra összeolvadhasson Másik Felével. A két kekszhez hasonlóan a törésvonal mentén a két Lélekfél összeillik, és együtt egy EGÉSZet alkotnak.

Korábban ritkán került sor itt a Földön arra, hogy beteljesült, boldog szerelemben éljenek a Földön; sokszor el kellett válniuk, vagy egymástól külön leélniük jónéhány inkarnációjukat. Sok problémás, fájdalmas életet tudhatnak maguk mögött, és egymás nélkülözését. Manapság felerősödött az Ikerláng-energia, és egyre több Ikerláng találja meg Párját. Ezek a Lángok, mint a mécsesek, újabb és újabb Ikerlángokat gyújtanak.

Amíg az Ikerlángok lelkileg fejletlenek, addig valószínűleg fel sem ismerik egymást, vagy viharos, problémákkal teli kapcsolatba kerülnek egymással. Karmikus terheiket, emlékeiket le kell tenniük ahhoz, hogy beteljesült, boldog szerelemben élhessenek.

Ha fejlesztik Önmagukat, ezzel Ikerlángjukat is fejlesztik, húzzák, és ezáltal egymáshoz is közelebb kerülhetnek, hiszen energetikailag EGYek, azonosak. Hátráltatni, visszahúzni nem tudják egymást, de ha egyikük fejlődik, az Ikerpár másik felének is felgyorsul a fejlődése.
Tehát segíthetik egymást a fejlődésben, az egymásra találásban. Egymás megtalálásához a legrövidebb út bennünk kezdődik; ha dolgozni kezdünk magunkon, nagyobb eséllyel vonzzuk be Ikerlángunkat az életünkbe.

Éles tükörképei egymásnak. Amíg nem fogadják el negatív tulajdonságaikat, Önmagukat, addig Ikerpárjukat sem, és ez az, ami kettejük között viharokat gerjeszthet, amíg még lelkileg fejletlenek. Amely tulajdonságaikat már elfogadták és szeretik Önmagukban, azokat Ikerpárjukban is szeretik és elfogadják. Kapcsolatuk nem feltétlenül problémamentes, hiszen tisztán szembesítik egymást rossz, vagy még nem elfogadott tulajdonságaikkal. Ha viszont fejlettek, akkor nagyon mélyen szerelembe eshetnek egymással, és ahogy tovább fejlődnek, egyre mélyebben szerelmesek lesznek egymásba, és köztük az Égi Kötelék egyre erősebbé válik. Amíg az egyik fél még nem kész a találkozásra, addig a másik sem, így addig nem találkoznak.

Kvantumfizikai alapok: ütköztettek két olyan részecskét, melyekből egy időben két elektron keletkezett. Ilyen kísérletekben ha az egyik elektront nagy távolságokra vitték el a másiktól, és távollétük alatt
pl. a kutatóintézetben maradt elektronon valamiféle módosítást hajtottak végre (pl. energia- vagy hőközlés), akkor a másik elektronon is megjelenik ez a változás késlekedés nélkül, annak ellenére, hogy azon közvetlen módosítást nem hajtottak végre. Lásd még: egypetéjű ikrek.

Sok esetben spirituális feladataikat is együtt tudják a leghatékonyabban beteljesíteni; ketten együtt tudnak a legjobban kibontakozni és elősegíteni egymás lelki fejlődését.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!ikerlángok vonzásában (fb)
Share To:

Post A Comment: