Őrangyalunkkal épp úgy, mint a többi angyallal is, fel tudjuk venni a kapcsolatot meditációk és különböző gyakorlatok által. Tanácsot kérhetünk tőle, merre haladjunk tovább, de döntenünk, választanunk mindig nekünk kell./ Hogyan léphetünk kapcsolatba őrangyalunkkal? ~ angyal, angyali kapcsolatok, angyalkommunikáció, angyalok, hírek, őrangyalok, világok,

Hogyan léphetünk kapcsolatba őrangyalunkkal?
Őrangyalunkkal épp úgy, mint a többi angyallal is, fel tudjuk venni a kapcsolatot meditációk és különböző gyakorlatok által. Tanácsot kérhetünk tőle, merre haladjunk tovább, de döntenünk, választanunk mindig nekünk kell.

Egy egyszerű gyakorlat következik:

Este vagy hajnalban, amikor nyugodt a környezeted, helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemed és lazulj el. Hagyd, hogy elméd elcsendesedjen és teljesen üres legyen. Kérd meg Őrangyalod, hogy jelenjen meg neked, hogy érezd jelenlétét. Próbáld meg elvárások nélkül végezni a gyakorlatot. Csak ülj/feküdj és figyelj. A válasz meg fog érkezni képek vagy hangok, érzések formájában. Akár egy sugallat, melegség, megérzés, fuvallat, simogatás formájában, és innentől tudni fogod, érezni fogod őt.

Az, hogy milyen mélyre fejleszted vele a kommunikációt, csak rajtad múlik. Mielőtt azonban nyitunk a szellemvilág lényei felé, kezdetben mindig védelem alatt tegyük azt! Ezt többféle módon tehetjük, íme két példa:

1. Képzeljük el, hogy egy arany piramis középpontjában állunk, mely nem enged be semmilyen olyan entitást környezetünkbe, mely nem szolgálja fejlődésünket.

2. A másik, hogy kérjük magunkra Mihály arkangyal védelmét, tisztítson meg minket, környezetünket, és adjon nekünk védelmet a gyakorlat során.

Ezen módszereket természetesen alkalmazhatjuk a hétköznapokban is.

Fontos, hogy szíved tiszta és szeretettel teli legyen a gyakorlat során. Végül pedig szeretettel köszönd meg Őrangyalodnak szüntelen támogatását és segítségét, majd zárjuk le egy imával gyakorlatunkat: 

"Isten angyala, szent Őrzőangyalom
Reád bízott engem az égi Irgalom.
Világíts, őrizz, vezérelj és kormányozz e napon.
Áldás."
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: