Természetesen vannak fekete bőrű földönkívüliek. Beszélek erről a videóimban, amikor azt mondom, hogy: "...sok más bőrszínű földönkívüli élt a Földön. Ez az amiért olyan sok szín van a Földön." / Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok - Idegen fajok ~ Alaje, Alaje kérdések és válaszok, Alaje tanításai, Alaje üzenete, hírek, plejádi tanítások, plejádiak, spirituális tanítások, spiritualitás, fényörvény,

Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok - Idegen fajok


Kérdés:
Soha nem hallottam fekete űrtestvérekről, mi a helyzet velük? Túl negatívak a Galaktikus Fény Szövetségének? Tudsz adni pár információt?
Válasz:
Természetesen vannak fekete bőrű földönkívüliek. Beszélek erről a videóimban, amikor azt mondom, hogy: "...sok más bőrszínű földönkívüli élt a Földön. Ez az amiért olyan sok szín van a Földön."
És valami más: Láttam a videódat a csatornádon... Vigyáznod kellene, hogy hogyan beszélsz. A videódban az egyik mondatodban a "sz...r" szó hallatszik. Ez nem az ahogyan egy spirituális személy beszél. Légy óvatos milyen "barátok" vannak körülötted és hogyan befolyásolnak.

Kérdés: A Bibliában és más ősi szövegekben óriások leírásai vannak, az olyanokban mint a "Dávid és Góliát" története. Azon töprengek, hogy ha az óriások valóban léteztek az ősi időkben, akkor kik voltak ők és honnan jöttek?
Válasz:
Igen óriások léteztek azokban az időkbe. Néhányuk földönkívüli volt és néhány a gyerekeik voltak.

Kérdés: Milyen a Plejádi humor, létezik még a humor a magasabb síkokon is? Soha nem hallottam egy földönkívülit nevetni vagy mosolyogni.
Válasz:
A spirituális földönkívülieknek természetesen van humoruk. Ha nem nekik, ki másnak? De amikor látjuk, hogy mennyi negativitás van a Földön, nem tudunk nevetni rajta. Ez elszomorít bennünket.

Kérdés: Mi emberek a különböző bőrszínekkel (fehér, sárga és sötét) különböző bolygókról származunk?
Válasz:
Különböző földönkívüli fajok.

Kérdés: Olvastan néhány információt a Terrakor aktákban (http://www.berkshire.net/~brenaud/index.htm), amit feltehetően Robert Bob Renaud írt. Csak azt akarom kérdezni, hogy van valami igazság ebben az anyagban? Mert emlékszem, hogy említetted Bob Renaudot korábban a válaszaidban. Azt állítja, hogy a Korrendor bolygóról látogatták meg számos alkalommal, de néhány dolog, nem stimmel az állításaiban.
Válasz:
Igen, Bob Renaud könyvei a '60-as évekből nagyon jók. De az új információk, amit az interneten találhatsz Bob Renaudról, manipuláltnak tűnnek és nem tiszták.

Kérdés: Bashar egy pozitív földönkívüli, csak nem igazán érte el a fénylény szintet vagy egy negatív földönkívüli rejtett szándékkal, aki 90%-ban helyesen, de 5%-ban helytelen dolgokat üzen, vagy cukormázas méreg? 1982-ben vagy olyantájt, egy barátom adott Bashar könyveket (3 kötet közvetítés átírást) és valóban szerettem őket akkoriban. De most nem tudom... Kérlek szólj hozzá ha tudsz. Inkább benned bízom, mint azokban a közvetített entitásokban.
Válasz:
Igen, sok információ helyes, de az embereknek a különösen arrogáns módon való információ átadása, nem a mi módszerünk a fénytől. Néhány intelligens földönkívüli keveri a jó és a rossz információkat, hogy összezavarjanak. Beszélek erről a 6. videóban. Néhány földönkívüli sokat tud, de még arrogánsak és egoista jelleműek.

Kérdés: Amióta hallottam az emberekről, akik óriásoknak néznek ki, mindig rémálmaim vannak. Néhány nappal ezelőtt szörföztem az interneten róluk és olvastam, hogy évezredekkel ezelőtt óriások éltek itt és azt, hogy még mindig itt vannak. Az az igazság, hogy az, hogy óriások voltak itt és, hogy még mindig léteznek, valóban kiborít. Valóban léteznek?
Válasz:
Mindenhol az Univerzumban van élet, mind különbözőképpen fejlődik különböző dimenziókban. Különböző méreteik és tudatosságuk van. Néhány tűnhet óriásoknak a Földi emberhez képest, de számukra ez a normális méret. Néhány kisebb mint a Földi emberek és ők hívhatják a Földi embereket óriásoknak.

Kérdés: Az Arktúriaiak jók?
Válasz:
Igen.

Kérdés: Hello Alaje! Az Androméda pozitív mint a Plejádok, vagy ez negatív? Szeretet mindannyiótoknak.
Válasz:
Az Androméda egy nagy Galaxis bolygók millióival. Mind különbözőképpen fejlődtek. Nem mondhatod, hogy mindannyian jók vagy rosszak. Úgy ahogy azt sem mondhatod, hogy minden ember a Földön rossz. Mindenki más evolúciós és tudatossági szinten van. Hasonlóképpen mint más csillagrendszerekben. Még a Plejádokon vagy a Szíriuszon is különbözőképpen fejlődtek az emberek. Attól függően, hogy milyen dimenzióban vannak. A Plejádokban bolygók ezrei vannak, de legtöbbjük magasabb dimenziókban.

Kérdés: Az Orion pozitív mint a Plejádok, vagy negatív?
Válasz:
Az Orion negatív. Ők hozták a pénzügyi rendszert a Földre és más rossz dolgokat.

Kérdés: Arra lennék kíváncsi, hogy kit ábrázolt a kép a szőke nőről? Meg tudnád mondani, hogy kicsoda ő?
Válasz:
Igen, ez a nő a Korendor bolygóról jött. Korendor egy bolygó közel az Arktúruszhoz.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!alaje.hu
Share To:

Post A Comment: