Készen állok a bölcsességre, készen állok a szeretetre. A tudatosságom és a kreativitásom folyamatosan tágul. Egészséges vagyok és mentes a gátló programoktól és energiáktól. Az indítékaim összhangban vannak a léttel. Adom és fogadom a szeretetet. A szeretet életét élem./ Alaje plejádi tanításai: Alaje féle meditációs módszerek ~ Alaje plejádi tanításai: Alaje féle meditációs módszerek / Alaje plejádi tanításai: Alaje meditációs módszerei ~ Alaje, alaje meditációk, Alaje tanításai, Alaje üzenete, hírek, meditáció, plejádi tanítások, plejádiak, spirituális tanítások, spiritualitás, fényörvény,

Alaje plejádi tanításai: Alaje meditációs módszerei
Meditáció az Atlantisz örvénynél (18. rész)
/A 18.részt itt megnézheted: https://www.fenyorveny.hu/2013/05/alaje-plejadi-uzenetei-18-resz-magyarul-video.html

Lazíts el a tested. Kezdd az arcoddal. Lazítsd el a homlokodat. Lazítsd el az arcodat. Ne szorítsd össze a fogaidat. Lazítsd el a nyakadat, a karjaidat, az ujjaidat, ne tartsad ökölben. Lazíts, lazíts, lazíts.
Most vegyél három mély lélegzetet. Minden alkalommal, amikor belélegzel, szívd be az Univerzum erejét a testedbe. Minden alkalommal, amikor belélegzel, mond magadban:
"Az Univerzum szeretete. Az Univerzum bölcsessége. Az Univerzum tudása"
Programozd be magadat a következő megerősítésekkel:
"Készen állok a bölcsességre. Készen állok a szeretetre. A tudatosságom és a kreativitásom folyamatosan tágul. Mentes vagyok a gátló energiáktól és programoktól. Mentes vagyok a vallásoktól és a hitrendszerektől. Felelősséget vállalok az életemért. Az indítékaim összhangban vannak a léttel. Barátságos és együtt érző vagyok. Adom és fogadom a szeretetet. A szeretet életét élem. Nyitott vagyok a lét minden bőségére. Megengedem a lelkemnek, hogy szeretettel tanítson. Készen állok a bölcsességre. Minden tapasztalatom bölcsességét, mindenki javára használom fel. Szeretem magamat. Barátságos és szerető vagyok. Egészséges vagyok. Bátor vagyok. Független vagyok és a saját döntéseimet hozom. Felelősséget vállalok az életemért. Kapcsolatban vagyok a Kozmikus Központi Tudatossággal. A tehetségemet a fény szolgálatában használom. Együttérzés van a szívemben. Hálás vagyok minden jó dologért az életemben. Adom és fogadom a szeretetet. A szeretet életét élem. A szeretet használom bármilyen gátló energia átalakítására. A szeretet a legnagyobb erő."
Most vegyél három mély lélegzetet. Minden alkalommal, amikor belélegzel, szívd be a testedbe kozmikus fényenergiát, amely mindenhol körülvesz. Ahogy kilélegzel, lásd, ahogyan az energia megtisztítja a testedet minden rossz energiától, amire nincs szükséged. Fújj ki minden szükségtelen energiát és engedd, hogy eltűnjenek. Minden alkalommal, amikor ezt teszed, egyre fényesebb és fényesebb leszel. Emlékezz, a gondolatok energia. Az éterikus szinten indulnak és a fizikai testre is hatásuk van. Minden alkalommal, amikor be és kilélegzel, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. Megtöltöd a testedet tiszta, fehér, szerető fénnyel. Ez a Forrás ragyogó fénye, a lét tudatossága. Engedd, hogy ez a fény harmonizáljon és meggyógyítson ahol ez szükséges. Lásd, hogy minden csakra-energiapontod aktiválva és harmonizálva van. Ezek mind egyesülnek és a szíved közepében találkoznak. Érezd, ahogyan a szíved egyre melegebb és erőteljesebb.

Mondd magadnak:
"Készen állok a bölcsességre, készen állok a szeretetre. A tudatosságom és a kreativitásom folyamatosan tágul. Egészséges vagyok és mentes a gátló programoktól és energiáktól. Az indítékaim összhangban vannak a léttel. Adom és fogadom a szeretetet. A szeretet életét élem."
Képzeld el most, hogy egy fényes fénylabda vagy és egyre nagyobb és nagyobb leszel. Most mindannyian teremtünk egy nagy fénylabdát. Ez a fénylabda egyre növekszik és növekszik, ameddig be nem takarja az egész bolygót. Programozzuk most be ezt a fénylabdát:

"A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet minden gonosz entitástól, minden gyűlölettől, minden agressziótól, minden elnyomástól, minden erőszaktól, minden háborútól, minden hadseregtől és minden fegyvertől.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet az őrült fogyasztástól, a versengő gondolkodásmódtól, az erőforrások és az energia elpazarlásától.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet minden gonosz titkos társaságtól, minden gonosz politikustól, minden gonosz földönkívülitől, minden illuminátustól és minden kapzsi embertől. Minden gonosz dolog amit teremtettek, égjen el a fényben.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet az állatok elleni erőszaktól, az állat börtönöktől és az ipari maffiától.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet minden méregtől és betegségtől. A levegő, a víz, a talaj, az emberek és állatok, mentesek minden méregtől. Minden beteg ember meggyógyult. Minden dohányos és alkoholista, találja meg az önszeretetet és hagyja abba önmaga és mások bántalmazását.
A kozmikus fény erejével, meggyógyítom minden ember minden csakrapontját. Minden ember DNS-e meggyógyult és helyesen működik.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet minden vallástól, kultusztól, vakbuzgóságtól és babonától.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet minden tudatlanságtól, minden őrültségtől, minden arroganciától és minden tanácstalanságtól."

Rövid Meditáció (8. rész)
/A 8.részt itt megnézheted: https://www.fenyorveny.hu/2013/05/alaje-plejadi-uzenetei-8-resz-magyarul-video.html
Teremts a gondolataid erejével egy fényoszlopot, amely összeköti a tested az Univerzummal. Amikor belélegzel, vonzzad az Univerzum energiáját a testedbe és töltsd fel a fényt ezekkel a szavakkal:
"Az Univerzum szeretete. Az Univerzum bölcsessége. Az Univerzum tudása."

Újraprogramozás (6. rész)
/A 6.részt itt megnézheted: https://www.fenyorveny.hu/2013/05/alaje-plejadi-uzenetei-6-resz-magyarul-video.html
Ülj le és lazíts. Hunyd le a szemed. Képzelj el egy fényörvényt, ami az Univerzumból jön és megtölti egész tested. Érezd ezt az energiát és lélegezd be. Tedd a kezed a szívedre és képzeld el, hogy egy vagy a lelkeddel. Most mond önmagadnak:

"Nyitott vagyok megkapni minden bölcsességet ami csak létezik. Megengedem a lelkemnek, hogy meggyógyítson és tanítson szeretettel. Örömmel tanulok. Kész vagyok a bölcsességre. A mindenség javára használom bölcsességem minden tapasztalatát. Szeretem önmagamat. Barátságos és szeretetteljes vagyok. Egészséges vagyok. Bátor vagyok. Független vagyok és a saját döntéseimet hozom. Felelősséget vállalok saját életemért. Összeköttetésben vagyok a Kozmikus Központi Öntudattal. A fény szolgálatában használom a tehetségemet. Együttérzés van a szívemben. Hálás vagyok minden jó dologért az életemben. Szeretetet adok és fogadok. Szeretetteljes életet élek. Felhasználom a szeretetet, hogy átváltoztassanak minden blokkoló energiát. A szeretet a legnagyobb erő, ami létezik."

Meditáció a Föld bolygóért (4. rész)
/4.részt itt megnézheted: https://www.fenyorveny.hu/2013/05/alaje-plejadi-uzenetei-4-resz-magyarul-video.html
Ülj le és lazíts. Fontos könnyednek lenni, hogy az energia könnyen tudjon folyni. Csukd be a szemed, hogy ne zavarjon meg semmi. Lazítsd el a tested minden részét. Kezd az arcoddal, lazítsd el a homlokodat, az arcodat és közben ügyelj arra, hogy ne szorítsd össze a fogaidat. Lazítsd el a nyakadat, a karjaidat, az ujjaidat, ne tartsd ökölbe a kezed. Érezd a lazulást a lábaidban és a talpadban.
Vegyél 3 mély lélegzetet. Mindannyiszor amikor belélegzel, szívd be a testedbe a kozmikus fényenergiát, amely mindenhol körülvesz. Ahogy kilélegzel, lásd ahogy az energia kitisztít minden negatív energiát a testedből, amelyre nincs szükséged. Fújj ki minden negatívumot és hagyd eltűnni.
Minden alkalommal amikor ezt csinálod, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. Emlékezz! A gondolatok energia, amelyek az éteri szinten kezdődnek és hatással vannak a fizikai testedre is. Így minden alkalommal amikor be és kilélegzel, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. A testedet tiszta és szerető fénnyel töltöd meg. Ez a Forrás ragyogó fénye, a lét tudata. A fény egyre nagyobbodik és egy izzó fénygömb burkol be téged.
Érezd a békét, a bölcsességet és a lét szeretetét. Engedd ezt a fényt, hogy harmonizáljon és gyógyítson ahol szükséges. Lásd, ahogy az összes csakraenergia pontod aktiválódik és harmonizálódik. Mind összekapcsolódnak és találkoznak középen a szívedben. Érezd, ahogy a szíved forróvá és erőteljessé válik.
Mond magadnak:
"Kész vagyok a bölcsességre, kész vagyok a szeretetre. Tudatom és kreativitásom folyamatosan növekszik. Egészséges vagyok és mentes a gátló programoktól és energiáktól. Mentes vagyok a hitrendszerektől és felelősséget vállalok az életemért. Indítékaim összhangban vannak a léttel. Barátságos és együttérző vagyok. Szeretetet adok és fogadok. A szeretet életét élem. Most lásd, ahogyan a fénygömb most olyan naggyá válik, hogy körülöleli az egész Földet. A szeretetfrekvencia megtisztítja az egész bolygót az összes negatív energiától. Lásd, ahogy a sötét energiák elégnek, amint egy fényörvény elsöpri őket."
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


alaje.hu
Share To:

Post A Comment: