Sandalphon arkangyal üzenete: Ti vagytok a Fény (2013.03.31)Drága testvéreim, Fénytestvéreim!
Ti vagytok a Fény...
Egyek vagytok...
Próbáljátok mindennap magasabb rezgésre emelni a tudatotokat,mert csak így éritek el a változást. A változás Ti magatok vagytok! 
A változást a döntéseitek, az érzéseitek határozzák meg!
Ezért ne hagyjátok,hogy bárki vagy bármi lehúzza a rezgésszinteteket. Ne engedjetek a negatív gondolatoknak és tetteknek. 
A jelenre koncentráljatok, és önmagatok fejlesztésére. Amíg saját magatokkal nem vagytok tisztában, és amíg nem néztek a lelketek mélyére, és nem békéltek meg, nem bocsájtotok meg magatoknak, nem tudjátok önmagatokat szeretni, addig másokkal sem tudjátok ugyanezt megtenni...
Saját lényeteket is szeressétek... 
Mi mindig veletek vagyunk és szeretünk benneteket, és segítünk nektek bármerre is mentek, bárhol is vagytok. Minden pillanatban... 
Mi mind egy család vagyunk... 
Az univerzumban nem bőrszín, kinézet (vagy éppen a vallás) alapján kapsz "belépőt" a felsőbb dimenziókba. Oda csakis feltétel nélküli szeretettel lehet átlépni. 
Ne feledjétek: Mi mind EGYek vagyunk.
Szeressétek egymást úgy, ahogy mi szeretünk Titeket.
Sandalphon arkangyal
Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMMJÁHOZ is!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: