Gregg Braden - Az Isteni Mátrix nyelve (teljes előadás)
Gregg Braden rendkívül ügyesen vezeti a figyelmünket a fizikai, felfogható anyagi világtól a nem érzékelhető, de ma már műszerekkel, kísérletekkel bizonyíthatóan létező dimenziók felé.
A világegyetem és az azt felépítő anyagi egységek kvantumlevese, azaz a végtelen lehetőség hullámtermészetű. Ahhoz, hogy a körülöttünk létező hullámokat fogni tudjuk, azaz reális valóságunkba be tudjuk fogadni, szükségünk van “eszközökre”. Például műszerekre. De nem is kell ilyen messzire menni, hiszen a testünk is az érzékelés színtere! És miből áll a műszer is és a testünk is? Atomokból, anyagból. Az pedig nem más mint hullámenergia, csakhogy éppen állóhullám. Az állóhullám rezgése már érzékelhető számunkra, azaz valóságnak éljük meg itt a Földön. Gondoljunk csak egy dobpergésre. Az nem más mint egy állóhullám. És mennyire valós erő 🙂
Van egy szervünk, amely folyamatos pulzáló állóhullámként kapcsolatot teremt a belső és a külső valóság között. Vajon melyik az? Az agy? Vagy inkább a szív?
Gregg Braden előadása a SZÍVről szól. Megmutatja, kísérleteket idézve, hogy az emberi szív biológiai szerepén túl rendkívüli hatással bír, mert ott lakik a SZERETET ÉRZÉSE. A Max Planck által megnevezett kód, úgy mint HIT az érzéseink által foghatók fel.

/A videó indításánál a felugró ablakot kapcsold ki az X-el! Ez a külső tárhelyes videószolgáltató felugró ablaka - nem az oldalé!/
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: