A fluorid hatásai az emberi szervezetre
A Fluorid-mentes tobozmirigy sokkal fontosabb, mint valaha…
Volt néhány vita arról ,hogy szintetikus fluoridot adnak a községi vízellátáshoz és máshoz is, de nem eleget. Sokkal komolyabb ez a vita mint azt mi gondolnánk. A „fluoridálás” vetekszik a GMO-val szennyezett, ránk erőltetett vakcinákkal.

A különböző fluoridok magyarázata:

A fluoridnak két típusa van. A kálcium fluorid ami természetesen fordul elő a vízellátásban, viszonylag jóindulatú.(Ha többet fogyasztunk belőle a napi adagnál akkor az a csont és fog problémákhoz vezethet.) A kálciumot a fluorid mérgezés ellen használják ha az feltűnik. Ez a változó faktor azt jelzi,hogy a természetesen képződött kálcium fluorid semlegesíti a fluorid mérgező hatásait. Azonban, a fluorid típusai, amit a vízhez,illetve más folyadékokhoz és ételekhez adnak azok a nukleális, aluminium és leginkább a foszfát iparágnak a hulladékai. Az EPA ezeket méregnek sorolta be: fluoro-szilikát sav , nátrium-szilikofluorid és nátrium fluorid.


A fluorid hatásai az emberi szervezetre
A képen: A fluorid hatása a tobozmirigyre. (Elmeszesedett tobozmirigy)
A nátrium fluorid magában hordozza mindhárom anyagot. Patkányméregnek és rovarirtó szernek használják. Egy tudományos tanulmány szerint amit néhány éve végeztek, ’ Comparative Toxicity of Fluorie Compounds’ , az ipari hulladék fluoridok 85x mérgezőbbek mint a természetesen előforduló kálcium fluorid.
Általában ha valamilyen fluorid belép a testbe nagyon nehéz tőle megszabadulni. (A testbe jutva beépül a fogakba és a csontokba.) Ez a jelenség a ’fogászati fluorózis’ ,ami a mindennapos használat miatt komolyan károsítja a fogakat. Tehát ahelyett,hogy a fluorid megelőzné a fogszuvasodást és a fogak romlását,inkább még több problémát okoz. Felfedezték,hogy a legtöbb esetben a tobozmirigyben halmozódik fel ami az agy közepében található.
A nátrium fluorid a vízben és az ételben szintén egészségügyi zavarokat okoz,habár ez nincs közzé téve,tehát az embereket nem értesítik erről. Emellett néhány független labor illetve, jó nevű kutató kimutatták az élettani tényezőit a mindennapi nátrium fluorid hatását a szervezetre:
*Rák
*Dns sérülés
*Pajzsmirigy zavar:érinti a teljes endokrin rendszer és a vezető elhízottságok oka
*Neurológiai: Csökkenti az IQ-t és képtelenné tesz koncentrálni, levertség és fáradtság
*Alzheimer-kór
*Melatonin zavar, csökkent immunitás a rákkal szemben, felgyorsítja az öregedést, alvászavar.
*Tobozmirigy elmeszesedik
*A New Jersey Egészségügyi hatóság legújabb felmérése megerősítette, hogy a csontrák előfordulásának gyakorisága 6,9-szeresére emelkedett a magas fluorid tartalmú víz fogyasztása miatt a fiatal férfiaknál.
*A fluoriddal dúsított víz fogyasztása miatt a combnyak, illetve csípőtörések száma kétszeresére emelkedett a férfiaknál és a nőknél egyaránt,
*A fluorid növeli a meddőség gyakoriságát,
*Jelenleg az Amerikai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (FDA) álláspontja szerint a fluorid egy engedély nélküli új gyógyszernek minősül, aminek biztonságos alkalmazására vagy hatékonyságára nincs bizonyíték
*Az FDA szerint a fluorid nem számít fontos tápanyagnak.
*A fluorid fokozottan mérgező
*A Nemzetközi Fogorvosi és toxikológiai Akadémia a fluoridot nem engedélyezett fogorvosi szernek minősíti magas fokú toxikus tulajdonságai miatt.
*A Procter and Gamble tanulmánya rámutatott, hogy az ivóvizek fluorozásához használt mennyiség fele már mérhető és jelentős genetikai károsodást eredményez.
*A fluoridot nem lehet olyan mértékben felhígítani, hogy legálisan az óceánba lehessen önteni, ugyanakkor azt állítják róla, hogy 1 mg/l hígításban az ivóvízhez adagolva biztonságos.
Azt kellene minél több embernek megértenie, hogy bár a fluor természetes élelmiszerekben is előfordul szerves kötésben, az izolált kémiai folyamatok eredményeként előállított fluorid már teljesen más hatást gyakorol szervezetünkre, a nátrium-fluorid pedig, amit az ivó- vagy ásványvízhez, illetve a fogkrémekhez és más termékekhez adagolnak, az atom-, az alumínium és a foszfátos műtrágyaipar egyik veszélyes mellékterméke. Amellett, hogy a patkány- és csótánymérgek egyik alapvető összetevője, széles körben alkalmazzák érzéstelenítésre, hipnotikus és pszichiátriai gyógyszerek gyártásához, valamint katonai ideggáz előállításához. Ennek ismeretében, hogy kerülhet ugyanez az anyag a fogkrémekbe és az ivóvízbe?
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: