A következő cikk nem csatornázott üzenet, egy UFO Felfedés Mozgalom médiarendezvényéről szól, ahol többek között Dr. Edgar Mitchellel beszélgetnek, aki 6. emberként járt (hivatalosan) a Holdon és egy rövid dokufilm előzetes. / UFO Felfedés Mozgalom-Médiarendezvény az USA-ban ~ érdekességek, felfedés, igazság, rejtélyek, titkok, tudomány, ufo, ufo felfedés, valóság, világ, rejtélyek és titkok, fényörvény, ébredés,

Ending-The-Truth-EMBARGO
Kedves Olvasók! A következő cikk nem csatornázott üzenet, egy UFO Felfedés Mozgalom médiarendezvényéről szól, ahol többek között Dr. Edgar Mitchellel beszélgetnek, aki 6. emberként járt (hivatalosan) a Holdon és egy rövid dokufilm előzetes.
BESZÉLGETÉS EGY FÉRFIVAL, AKI A MARSON JÁRT – MÉDIARENDEZVÉNY
És már tudod ezt! Ez volt beszélgetésünk vége a Mars küldetésről, de kapcsolatban maradtam Chad-el. Ezen a ponton, remélem képes leszek meggyőzni őt arról, hogy készítsen egy videót vagy TV interjút, de természetesen több mint egy pár akadály fog felmerülni a leküzdésre, ezek közül a legfontosabb az, hogy jelenleg bajba kerülhet, ha a nyilvánosság elé áll. Továbbá, még mindig gátló tényező az emberek érthető szkepticizmusa. Amint a legelején mondottam, senkinek sem tudom bizonyítani ezt a történetet, nem szándékom meggyőzni bárkit is ennek valóságtartalmáról. Célom csak az, hogy segítsek neki abban, hogy megismerjék a történetét, mert ha ez a történet igaz, akkor nagymértékben hazudtak ezen bolygó lakóinak és talán ez végső soron segíteni fogja az UFO Felfedés Mozgalmat. Elérkezett az idő a hazugságok leleplezésére és az igazságra – bármi legyen is az – hogy ismeretessé váljon egyszer és mindenkorra.
Azonnali közlésre 2013. január 15. Los Angeles, a CA-CHD2 produkciós iroda tartani fog egy média rendezvényt a Utah államban található Park City városában a Sundae Film Fesztiválon egy nagyszabású dokumentumfilm projekt elindítása alkalmából. A sajtókonferencián be fogják mutatni Dr. Edgar Mitchellt, aki az Apolló-14 űrhajósa volt – a hatodik ember aki a Holdon hagyta lábnyomát – a Citizens’ Hearing on Disclosure szervezet szóvivőjeként és Jeremy Kenyon Lockyer Corbellt is, aki rendezője egy dokumentumfilmnek, melynek angol címe Truth Embargo /A zárolt igazság/, mely ezen a fentieken alapszik. Lásd a film előzetesét Trailer. A média eseményt a Park City Peaks Aspen Termében fogják tartani /Park City, Utah, Park Sugárút 2121. szám alatt/, 2013. január 18-án, délután 2-3 óra között, MST idő szerint. A „Citizens’ Hearing on Disclosure”-t a Paradigm Research Group fogja leforgatni és sor fog kerülni erre 2013. április 29. és május 3. között Washington DC-ben a Nemzeti Sajtó Klubban, ahol a fő báltermet fogják átalakítani „Kongresszusi Meghallgatási Teremmé”. Ezen precedens nélküli esemény a világ minden tájáról vonzani fogja a vezető kutatókat a kormányzati/ügynökségi tanúkkal együtt, hogy tanúvallomást tegyenek az 5 nap 30 óráján keresztül az Egyesült Államok Kongresszusának egykori tagjai előtt. A meghallgatás tárgya a földönkívüliek jelenléte, ami érinti az emberi fajt.
 A meghallgatás mottója „Ha a Kongresszus nem teszi a dolgát, akkor az emberek fogják megtenni azt”. A legutolsó alkalom amikor az USA Kongresszusa meghallgatást tartott arról, ami vitathatatlanul a legfontosabb kérdés ma a világban, 1968-ban történt a Tudományos és Űrhajózási Házbizottság előtt. A kísérő dokumentumfilmet, a Truth Embargo-t, a Just Cause Entertainment fogja készíteni, egy filmre/tévére/különleges effektekre szakosodott cég, mely a kaliforniai Marina Del Rey-ben található. A Just Cause Entertainment elnöke Reuben Langdon és a Paradigm Research Group ügyvezető igazgatója Stephen Bassettwill fogja vezetni a sajtótájékoztatót. Langdon és Bassettwill az egész héten keresztül találkozni fog aktivista írókkal, rendezőkkel és producerekkel a Citizens’ Hearing projekt jóváhagyására vonatkozólag.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: